fredag 2 juni 2023

Jag gjorde ingenting……





Det kändes som om dagen bara gick. Att den passerade utan att jag gjorde någonting.
Jag var därför tvungen att sammanfatta den lite vid läggdags.
Så vad hände då? Jo. Promenad med Kennet på berget innan barnet skulle ha frukost och åka till skolan. Jag svarvade sen fyra förrättstallrikar så antalet nu är sex. Det kändes bra. 
Jag lufsade sen iväg och rotade fram en lämplig Ekplanka som jag bar hem. Tanken var mattallrikar och mattallrikar blev det. Ett först försök och jag blev nöjd. 
Elva kaffe på undantaget. Gräset klipptes och tvätt hängdes ut.

Mollie hämtades upp och vi körde ner till ICAs utemarknad och köpte kaffe och wienerbröd. Vidare till undantaget på tre kaffe.
Hem och mat i magen på oss båda.
Jag röjde ut en garderob så min tjej kan ha sina kläder där och slippa hänga allt över en stol. Viktigt med välkomnande. 
En promenad med Mr K på berget i ett härligt sommarregn. En aning kyligt så mössan åkte på.

Jag röjde ut ytterligare en garderob denna gången var det min jobbklädersgarderob. Den är full av allt bra att ha, allt från vinteroverall, regnkläder till shortsen. Ut med allt det skulle sorteras och tvättas. Skönt att få lite ordning. 
Det regnar fortfarande så jag tog en sväng till ut till verkstan och skapade mej ett mästerverk. En ny tallrik som var otroligt vacker i träet. Mollie kom ut en sväng efter att hon bakat kakor. Hon skulle också slöjda sa hon. Och med det fick jag ju hjälpa till lite där. Det var mysigt.

Vi myset i soffan en liten stund innan det var dags att gå till sängs. Jag samtalade med min kärlek vilket sker varje kväll. Det är viktigt för oss. Efter det summerade jag dagen och flinade lite. Jag hade ju absolut inte hittat på någonting denna första sommardag ;)







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar