måndag 19 juni 2023

Förberedelse…..





Dagen började med sovmorgon. En bra start. Innan kaffet intogs blev det en springtur på berget med Kennet. Att min tjej har trubbel med sin vad gör att våra härliga turer på berget uteblir. Hon fick ta en promenad medans jag lattjade runt i något högre tempo.

Kidsen var trötta och visade inte upp sej fören runt halv elva tiden. Det är sommarlov det minsann. Jag tog ett pass i verkstan innan en kombination av frukost lunch och middag intogs. Efter det spelade vi klart sällskapsspelet som vi startade upp dagen innan.

En tupplur på soffan som lilla skeden, en behaglig söndag alltså ;) efter luren blev det en sväng ut i verkstan igen. En lite ljuslykta levererades. Den blev vacker. Kidsen höll på att göra hopphinder till Kennet vilket gjorde att även jag blev involverad i det. Jag har verkligen inte den tiden just nu. Jag håller på att förbereda inför helgens utställning på Hantverksdagen. Men barnen kommer alltid först va?

Lite chill på altanen innan min kärlek med tillhörande barn skulle beger sej hemåt efter en fin helg. Det blir alltid så tomt när dom åker. 
Mollie och jag gick igenom lite utställningen alster innan vi gick och la oss. Hon ser framemot söndagen minst lika mycket som jag.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar