lördag 10 juni 2023

Buffé……





Första lektionen för dagen var hemkunskap. Vi körde till den andra skolan för att kocka. Det var mysigt att jobba i skolköket. För dagen skulle det levereras frukostbuffé. Mollie och jag fick scones i uppdrag, ett annat kök fick äggröra och bacon, ett annat, pannkakor och gröt, ja Herrgud vilken buffé.
Att jag är inne i en fasteperiod var ju en aning missbedömt. Men ja jag fick låta bli att provsmaka. Det såg sjukt gott ut så jag åt med ögonen ;)
Mollie fick reda på sitt betyg i hemkunskap och hon drog till med högsta betyg, jo jag tackar jag. Nu hoppas jag att hon kan tänka sej att hjälp mej med disken framledes.

Tillbaka till den ordinarie skolan för matte och SO. Kul ämnen det med måste jag säga. Lunch utomhus sen var det bara en liten futtig lektion på 20 minuter sen var det avslut för dagen.

Vi körde hem och jag tog en sväng med röjsågen runt husknutarna, det såg behövligt ut så det var på tiden att det blev gjort. Nöjd blev jag efter avslutat jobb. Så mycket trevligare det såg ut. 

Kärlek kom hem efter jobbet och vi fick några mysiga timmar tillsammans innan det var dags för mej att ge mej iväg och förtjäna brödet.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar