fredag 23 juni 2023

Båstad hantverksmässa?

Fullt upp…..



Det är full rulle just nu i Jockarp,
Full rulle med förberedelse inför utställningen på söndag. Att jag har en tjej i mitt liv som går upp tidigt är mycket bra just nu. Jag fick kaffe på sängen klockan fem och kvart i sex stod jag i arbetskostymen ute i verkstan. Jag färdigställde alster på löpande band. 

Halv nio väckte jag upp min dotter för att kolla statusen. Hon mådde bra.
Jag tog Kennet och körde över till andra sidan berget till min vän, det var längesen vi sågs och jag hade saknat henne. Hennes grabb på tre bast var med oss på promenaden och förgyllde vår tid än mer.

Vi gick inom platsen där utställningen kommer vara, arrangörerna var på plats så vi minglade lite där innan det var dags att spatsera vidare.
En hej då kram sen körde vi hem över det grön, grön sköna berget.

Ut i verkstan igen och jag fick ännu mer gjort. Jag informerade Mollie om att hon kunde göra sitt med alsterna nu. Jag älskar att hon är så involverar i detta, att hon ser framemot det minst lika mycket som jag. Jag blir stolt över att hon är stolt över mej. Det är vackert minsann.

Jag skulle sälja min kropp i åtta timmar och den tiden är just nu en aning plågsam för mej, jag har tusen miljoner saker som jag mycket hellre skulle gjort än stapla pinnar åt nån annan.
Men snart är jag ledig och då ska jag bara göra roligheter.

En rolighet som hände under dagen var att jag fick ett samtal av en kvinna som är ansvarig för nordens största hantverksmässa.
Den ligger i Båstad och tydligen har den hållit på i över trettio år. Cirka 10000 besökare väntas. Och vad ville nu hon då? 
Jo tro det eller ej, men hon erbjöd mej en plats att få medverka på mässan. Jag vet att det inte är alla som får den chansen så jag blev superglad. Det berättade jag ju såklart för henne. Dock bad jag att få återkomma efter helgen. Jag vet så lite om den världen och jag behöver nog ta lärandet i små steg. Men glad det blev jag och hon ville givetvis att svarven skulle följa med på utflykten. Den kommer kanske bli berest min blåa skönhet ;)

Ibland får man gör om :)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar