tisdag 20 juni 2023

Paus…….




Livet stod på paus åtta timmar fram till 14:00. Det dagliga brödet skulle förtjänas. Jag har lär mej att se saker på andra sätt. Och just nu ser jag på det som en paus när jag inte är fri att göra vad jag vill. En överlevnadsstrategi helt enkelt. 
Men livet tog fart igen och jag fick världens största kram av min dotter när jag anlände till jockarpskmark. Den var behövlig. När jag blivit ihoptvingad med människor jag inte vill vara med och inte litar på så är det extra skönt att komma hem och känna min dotters ärliga glädje över att se mej. 

Hon visade mej vad hon pysslat med under dagen och det var en hel del det minsann. Nya hopphinder till Kennet och en ny fin tygkasse som ämnades ge bort till en 16 årig tjej.

Jag tog en sväng till verkstan och skapade lite. Jag behövde det. Inget led jag förväntades stå i, inget tvång. Tanken var fri och det är då jag levererar som bäst. Jag mådde bra.

Duschen väntade och efter det var det dags för att gå på kalas. Picknick i en park med vänliga människor. Jag blir så lycklig över allt fint som finns runtomkring mej. 16 åringen var lycklig även hon ;)

Vi vände hemåt och innan läggdags drog jag ett varv med dammsugaren, det är inget jag prioriterar men fylld av glädje och energi från den vackra mänskligheten gick det som en dans.
En kram från min dotter och ett godnattsamtal med min tjej avslutade min dag. Ett bra avslut minsann.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar