onsdag 7 juni 2023

Sjön……



Det kändes redan när vi slog upp ögonen att det skulle bli en varm dag. Jag hade en massa saker jag borde gjort men jag tog en dag helt ledigt. Vi packade väskan, badsaker, sup och svan sen in i bilen. Mot sjön. Råvelövssjön. Och det blev varmt och det blev en hel dag vid sjön. Det var minsann inte bara vi som tagit oss till vattenhålet. Folk kom och gick och några slog läger som vi. Kidsen hade det mysigt och det var mycket bad. 20 grader i vattnet, varmt enligt vissa, kallt enligt en del ;)

Vid femsnåret packade vi hop våra pinaler och begav oss hemåt. Vi parkerade oss på altanen en stund. En dusch sen väntade sängen. Min 12 dagars långa ledighet är nu över och förbi för denna gången, nu väntar kneg i fem dagar sen ledigt i sju. Det duggar tätt med fridagar nu vilket är extremt skönt.

Mollie har haft urinvägsinfektion och med det trubbel med toalettbesöken. En form av panik har kommit över henne när hon varit lågt ifrån en toa. Om det nu efter en penicillinkur är en fixaidé eller om hon fortfarande har sviter efter den vet jag inte med det är fortfarande täta besök på muggen. Även struliga nätter med mycket vakenhet gör att jag är en aning trött just nu. Kanske har jag varit för bortskämd innan, men jag gillar bortskämd.




Jockarp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar