torsdag 8 juni 2023

Skolan……

❤️


Jag har haft väldigt små problem med mitt barn genom åren och varje litet bekymmer har vi under dessa 12 år löst med bravur. Jag vet att vi fixar allt ihop.

Men Mollie har varit lite svajig ett tag och igår fick jag ett samtal när hon kommit till skolan.
Hon var ledsen och hon blev ledsnare för att hon inte ville gråta i skolan. Moment 22 hej. 
När dom andra eleverna kom låste hon in sej på toaletten. Jag befann mej på jobb 30 minuter från henne. Jag ringde upp hennes fröken och informerade henne om att min dotter satt på skolans toalett. 
Vi hade en fin konversation som slutade med att jag ska vara med Mollie i skolan tills skolavslutningen. Jag hade givetvis lite logistik som behövde lösa på grund av det. Men är man lösningbenägen så är man. Klockan nio satt jag i lektionssalen med min dotter när hon gjorde ett Tyskaprov.

Dagen fortlöpte fint och jag uppskattade att vara med Mollie i skolan, se henne i sin vardag. Hon imponerade stort på mej. Ja hela klassen imponerade på mej. Grymma ungar.

När det ringde ut för dagen begav vi oss hem. En tallrik jordgubbar och mjöl till min dotter. Jag fastar så jag lät bli just den måltiden. Jag började leka lite med mina träalster. Skärbräda och träringar. Jag blev tillfredsställd.

Min kärlek kom hem från jobbet och vi satte oss gemenast till bords och pratade om dagen. En fin stund. Resten av kvällen handlade bara om närhet med dom jag älskar. En fin kväll med andra ord.

Idag är det träslöjd i skolan, det ska bli kul ;)

❤️



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar