fredag 30 juni 2023

Sommarkvällar……






Vi hade en samtalstid på första linjen. Snabba ryck och det är bra. Vi träffade en trevlig kvinna som förklarade lite olika saker. Hon ritade och visade. Mollie sa inte så mycket. Hon frågade min dotter om hon ville att jag skulle lämna rummet, det ville hon inte. Mollie är känslig och när hon fick frågan om vilka människor i hennes närhet som är viktiga för henne så började hon gråta. Det var vackert när hon sa mormor och morfar. Jag gav henne en näsduk och smekte henne på benet,
närheten är viktig för oss båda.

Mollie var inte nöjd med samtalet när vi lämnat men jag tror kanske att vissa saker kanske måste landa lite innan hon tar in allt som hände under timmen vi var där.

Vi åkte hem och packade lite badsaker och rullade mot havet. Tjejerna hoppade på suppen och jag chillade i en brassestol. När dom var lagom blå i ansiktet kom dom upp och vi tog en runda minigolf. Booom gammal är äldst, jag visade vad skåpet skulle stå sen bjöd jag förlorarna på mjukglass.

Vi åkte hem till by och lagade middag, maten stod på bordet när min hårt arbetande böna kom hem från kenget.
Lite chill innan det var dags för handbollsträning. Träningen gick bra och efter avslutade träning drog vi ner till havet. Så mysigt att hela laget hoppade i plurret. Skratt och bus.
Det blev sent hem och sent i säng men alltså wow vilken sommarkväll det bjöds på.
Lycka.






Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar