onsdag 21 juni 2023

Betyg……






Jag gjorde ett halvhjärtat försök i att leta upp mina betyg från skolan. Jag la ner det och gjorde i stället en Googling. Rätt person att hjälpa mej var Lina på sydarkivera. Vi hade ett bra snack och hon lovade att leta reda på mina betyg. Och minsann det gjorde hon. Hon skickade det i pappersform men även via Mail.

Okej mina betyg var långt ifrån så bra som min dotters, det fanns inga A eller 5 som det hette på min tid. Men jag var bannemej godkänd i det mesta och det var ju glädjande.
Jag såg dock ett litet orosmoln, jag hade nämligen en tvåa i matte. Och jag tror inte att det räknas som godkänt betyg idag.
Och jag avskyr verkligen matte och har med det inga funderingar på att läsa upp det.
Men vad skulle jag nu med mina betyg till?
Ja jag vet faktiskt inte men jag öppen i tanken och vem vet vad denna översyn på mitt gamla betyg för mej. Ja vi får väl se i framtiden helt enkelt. 

Annars passerade åtta timmars jobb även denna dag. Och jag mötte upp mormor och myset i stan. Kamphundarna skulle till veterinären för ännu en spruta. När vi var klara och skulle ta oss ut mötte vi en böna i dörrhålet som höll ett rådjurskid i famnen. Tydligen hade det lilla djuret legat på hennes trappa hela dagen och nu började det bli uttorkat. Djuret nappades och det togs kontakt med nån viltvårdare. Så ja vi hoppas väl på att allt gick bra.
Mollie och jag passade på att veckohandla när vi ändå var i city. Så skönt med hjälp i affären.

Lite jobb i verkstan innan det var dags att fixa middagen innan min kärlek kom hem från jobbet. Maten stod på bordet vid utsatt tid. Det smakade ljuvligt.

Handbollsträning för unga fröken Vilhelmsson på beachplanen. Dom behöver träningen nu innan Åhus beachhandboll. 
Sängen väntade oss bums när vi kom hem. Det är välfyllda dagar minsann.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar