söndag 18 juni 2023

Linköping…….





Vi har turen att bli helt inkluderade i min kärleks familj. Vi blev det från dag ett vilket är väldigt väldigt fint. Det stundande student för en kusin i Linköping och givetvis blev vi inbjudna till människor vi aldrig mött.

Hela bilen lastades med två vuxna och tre barn sen drog vi iväg, trots lite extra stopp så var vi på plats till urspringet vid skolan. Det var så fint att se alla glada studenter och deras släkt och vänner. Jag blev glad.

Vi lämnade skolan och checkade in på hotellet. Kidsen fick ett rum och vi vuxna fick ett. En bra uppdelning. Vi tog en vända på stan innan det var dags för oss att snygga till oss och vidare bege oss till helikopterflotiljen för fortsatt firande av studenten.

Lite skumpa innan maten och maten var supergod. Vi tog en sväng för att kolla omgivningarna innan det stundade tårta. En intressant plats och att ha möjlighet att sitta i baren och samtala med en helikopterpilot gjorde att det bubblade av frågor. Min nyfikenhet stillades en aning. Jag fick även inbjudan till att få återkomma och ta en tripp med helikopter 15.

Efter korvintaget tackade vi för oss och begav oss tillbaka till hotellet. Vi var alla lite småtrötta. Vi tog sovmorgon och frukosten på hotellet blev lång. Närmare två timmar satt vi och mumsade på allt gott.

Utcheckning och färd till Cloetta outlet, det är ett måste när man är Staden. Vi var redo för att tuffa hemåt. 

Vi tog ett kort stopp vid braehus och kikade på utsikten. Väl hemma tog vi Kennet på en promenad, det var skönt att komma ut på berget efter bilåkandet. Kvällsmat och sen satte vi oss alla och började spela ett spel. Så mysigt att avsluta dagen tillsammans vid köksbordet.







Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar