underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 11 november 2011

Sockerbomb....Jag kräker nästan när jag tänker på vad som stoppades in i hålet i ansiktet på mej i går.
De började med kaffe med min bror, till kaffet trycktes det obehindrat ner två negerbullar, detta frosseri fortsatte sen med prinsesstårta. De var lilla stalltjejen som stod för denna bjudning för att fira några hästköp, eller försäljning rättare sagt.
Min tårtbit välte klart så stämmer det som man brukar säga om tårtbitar som välter så lär man väl inte lyckas bli gift heller ;) Osis.

Revben ;)


Både myset och jag var på lekhumör igår, vi spelade fotboll och hon skrattade hysteriskt när jag sprang runt och fjabbade mej med bollen, vi lyssnade på barnsånger sjöng och dansade.
Myset blev så uppjagat så hon visste inte tillslut vad hon skulle göra, så hon bet sin mamma, gulligt.
Vi kollade faktiskt lite på TV med och det var lyxfällan som fick sej en kik, jag säger inget så har jag inget sagt om just de programmet. Efter det programmet var det ett annat program som jag definitivt inte ska uttala mej om, de enda ord jag kan använda om det är sinnessjukt.Vidare blev det fika med en blond skönhet som kom förbi lustgården i Jockarp, denna fagra dam ville inte smaka på mina hemmabakade godsaker så det slutade med ytterligare negerbullar och sen tog vi även oskulden av den första pepparkaksburken för detta året, äntligen säger jag bara.
Denna dam kammade även hem full pott från Mollie, dom fann varandra direkt och det var bus och bokläsning på menyn, nästan så man blev lite avis på dom båda.
Jag ville ju med vara med i leken.När vi blev ensamma så fortsatte buset och myset i sovrummet, Mollie var verkligen på ett ljuvligt humör i går trots att hon fortfarande är snuvig, vissa dagar är bara för bra helt enkelt.

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vad du ser ut att må bra Leonora! Jag skulle också vilja ha så rippad mage....hur gör du egentligen?!=)hoppas allt är bra med er!

    SvaraRadera