söndag 6 november 2011

Ljus....



Hm efter några nätter med tok för lite sömn, detta på grund av en blandning av glitter glamour för ensamma mamman till barn snor och hosta börjar jag känna mej något sliten.
Även det att jag har lite på huvudet att fundera över och för en gång skull handlar det inte enbart om min ex fru.
Visst är det konstigt att det fortsätter liksom, hela tiden, hela livet, det fortsätter, mer tankar mer funderingar mer val, mer jakt på den totala lyckan.
Som en vän sa de är ju inga problem att hitta samtalsämnen med mej för det är alltid några tillsynes stora beslut som ska fattas.
Först allt man vänt på allt med ex frun, till lite mer trevliga samtal om kärlek, vi flinade lite åt mina små trubbel och diskuterade vad som skulle hända om och när jag skulle bli kär igen, ja då ska det väl ältas om det blev resultatet ;)
Men just nu ställer jag mej frågan.
Kan man inte bara vara nån gång?

Jag och myset körde ett race runt alla kyrkogårdarna igår, vi la fina kransar och tände ljus för alla underbara människor som funnit i mitt liv.
De finns vissa människor som tycker att jag är gammeldags som kör runt och gör detta och även att jag är lite små knäpp att jag går en sväng på kyrkogården och titta på alla vackra ljus när mörkret fallit på.
Men de skiter jag i för sån är jag.



Vi blev bjudna på allhelgona middag på 75:an rådjurssadel och potatisgratäng, jag lärde mej att om köttet ska bli lagom stekt så ska termometern stanna på 74 grader, onödigt vetande om man inte ska laga till denna mycket delikata maträtt.
Efterrätten bestod av nutellakaka och de slank minsann ner en alldeles lagom bit.
Myset var på ett fantastiskt humör, en riktig liten solstråle, de lektes och mystes i soffan, jämför man med fjorlårets allhelgona natt så var det en helt fantastiskt kväll /natt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar