tisdag 8 november 2011

Offerkofta eller vampyrklänning....

Olydig :)


Vilken lycka, mormor och morfar var helt galna när dom kom hem, dom hade saknat myset så dom höll på att spricka.
Myset kikade först lite försynt när hon satt i bilbarnstolen och mormor tittade in, när hon kikat några sekunder och hon kommit på vem det var som stod där halvt hängande in i bilen så sprack hon upp i ett ljuvligt välkommen hem leende och det var helt omöjligt att inte själv le åt detta.
Att se den lycka i sin egen mors ögon av att hon åter fick se sitt barnbarn det är stort och de är nog lite svårt att faktiskt förstå hur mycket myset betyder för dom, de går nog inte reda ut det i ord.

Vi åt middag ihop och hade lite present utdelning, jag och bror min fick ett par nya sockar, varma mjuka, fina sockar som var gjorda av possum som är en pungråtta som klassas som ett skadedjur i Nya Zeeland och Australien, dom fångar råttan dödar den och tar pälsen, sen görs de fina fina kläder av dom.
Roligt med lite speciella saker som de inte finns tretton på ett dussin.
De fick mej att tänka lite på ett par sandaler som jag fick en gång när mina föräldrar varit på resande fot.
Dom hade varit i kapstaden och tittat på några kåkstäder, dom sålde allt möjligt skit där de var allt från tavlor gjorda av plåtburkar och lite tyg till just dom här sandalerna som jag då fick, de speciella med dessa tålösa skor det var att dom var gjorda av gamla bildäck, så på undersidan av sandalen satt däckmönstret kvar, dom gick knappt att gå i men det är ändå roligt att ha ett par, ett par som förmodligen inte alla andra har.
Ingen foppatoffel här inte.



Jag har lite problem med värmesystemet i huset, av cirka tjugo element så är det bara värme på två och om man då tänker att huset har en yta på 300 kvadrat så är det ganska tufft för de där två stackarna.
Vi är ju inte jätteheta kan jag ju säga, nattmössa på.
Kanske det kan vara dags att se till att ha någon som kan ligga och värma en lite på kvällskvisten, eller så ringer man helt enkelt rörmokaren, hum ja får väl räkna lite på det under dagen, vilket som är lättast ;)

Ja och så råkade jag snubbla över en bild på vad jag tror är min ex fru (inte riktigt säker) och ni som var på rättegången kan kanske se skillnaden och kanske även genomskåda hennes lilla spel med den söta offerkoftan hon bar då.
Vilka kontraster, från att se så väldigt liten och rädd till att vända helt.
Hmm jag hon är duktig på teater de kan man ju inte ta i från henne.....Men mej lurar hon då rakt inte.

Är det detta hon tyckte var värt mer än att leva sitt liv med sitt barn? Då får man nog sätta in henne i facket ytlig, ja eller dum.

Inte mycke offer där va ;)
Lite komiskt ändå, hon ser mer levandes ut som död än vad hon gjorde för en vecka sen i rättsalen...Hihi  Visst är det väl mycket märkligt.

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Så klart att du har börjat med censur på bloggen!

    SvaraRadera