underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 12 november 2011

hoppla....

Feeder :)Det var dags att byta ut lite hästar här hemma, en lånehäst skulle tillbaka till sitt och vår som gått på bete skulle åka med hem. Mer vild än tam är nog dom ord som beskriver bäst hur vildhästarna betedde sej.
Att de är möjligt att bli total förvildade på några månader ser jag som väldigt märkligt men så är det. In i vagnen skulle dom och in i vagnen gick dom efter lite pockande och lockande ja och efter ett och annat skrattanfall med, de är härligt när man kan se de komiska i situationen.
Myset var med men hon fick vara i mormors trygga famn när vi andra brottades med odjuren.

Vi for sen vidare för att kolla in ett stallbygge, detta slutade med ett besök på maxi i Olofström, ibland undrar jag hur spontan man egentligen bör vara.Hem igen och sen var det hästar för hela slanten, myset tillbringade fredagskvällen i ridhuset på lite olika hästryggar. Planen från mammas sida är nu att låta henne rida så mycket hon vill så när hon blir lite äldre ska hon vara så less på vad allt vad hästar heter. Ja de återstår väl se hur jag lyckas med det, just nu är hon hel såld på dom fyrbenta jättarna.

Det blev en sen middag, sen men väldigt god, kyckling curry gryta ställdes fram på bordet och till det serverades det ris. Ris är inte bra barnmat har jag fått erfara, dom små vita j*vla riskornen fanns typ överallt efter mysets försök till att föda sej själv. Så avslutningen på fredagsmyset blev att sanera stora delar av huset, JippiSamma färg men lite olika storlekar :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar