tisdag 22 maj 2012

Grattis till oss...

På spaning :)
Jag satte in en hel kruka syrener häromdagen, det mötte mej med full kraft, vilken doft, vilka färger. Och när dörren öppnades ut var det sommaren som slog emot mej med full kraft.
Njuter jag av min mammaledighet nu eller?
Ja faktiskt äntligen kan jag göra det till 90%, lite störmoment ligger där fortfarande och gnager men de är ju ändå hyfsade procent om man jämför med förra året när det var polisförhör och bylingen sprang här hemma som om man vore värsta vilden, när man hade en höst framför sej som innefattade en rättegång, när man hade en tillsynes paranoid sinnessjuk ex fru på halsen som inte verkade dra sej för något. Då när det krävdes pengar för den futtiga tid vi varit gifta, då när det hotades om både det ena och det andra.
Nej nog är det allt lugnare detta året alltid.


Det blev ett nytt tandläkarbesök bokat igår, inget återvändo där inte.
Undrar just vad dom tänker när man kommer dit så ofta.
Jag har ingen lust överhuvudtaget att gå dit. Men för framtida men är det väl lämpligast att göra som man blir tillsagd.
Det är ju så att lever man ett aktivt liv så är det större risk att det händer en och annan liten fadäs. Och vi lever aktivt.
Mer bokningar för mysets räkning blev det, bvc och läkarkontroll av stora damen, sköterska pratade om en spruta, men den tror jag minsann att hon redan fått, Mässlingen och kompani. Jag får nog kolla upp det där, dubbel dos känns ju lite överkurs.

Full rulle ;)

Mycket bus och glass blev det igår, vi var på berget och myset envisades med att gå själv, just nu är det fett med ormar som ligger och njuter i solgasset så jag är inte riktigt bekväm i att lilla fröken ska gå själv.
Hon hade småbyxor på sej för första gången och givetvis resulterade detta i två små skrapade knän, jag minns de som igår när man själv ständigt gick med ruvor eller öppna sår på knäna eller händerna, det var tider det.

Småbyxa på ;)
Diskmaskinen krabbar fortfarande till mitt stora förtret, det är ju sjukt vilken tid det faktiskt tar att diska för hand i stället för med maskinens hjälp och vilka mängder disk det faktiskt blir på en dag. Det är helt sinnessjukt. Måtte den få den vård den behöver nu inom de snaraste, ett sammanbrott är nära,hihi.


Struts?

Ja och så väntar jag klart fortfarande med spänning på vad som ska hända i barnomsorgs frågan, är detta möjligen vad man brukar kalla långbänk eller surdeg.
Jag hoppas för gudskull att det inte är ännu en.
-Vi hör vad du säger. Punkt.
Just i detta ärendet känner jag mej helt fri från brister. jag har liksom full koll, full fokus och fullt rätt i frågan jag tagit upp.
När jag känner så, ja då är jag som en igel och jag blir livsfarlig om jag skulle stöta på patrull. Så se upp Kommunen för en ilsk flatmamma är inget latjo och få på halsen ;) Speciellt inte när hon har helt rätt.

Livskvalite ;)

Ja just de idag fyller vi ett och ett halvt år ihop, grattis till mej och myset.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar