fredag 25 maj 2012

Lilla liraren ;)

Mycke boll blir det :)


Jag hade fröken polis på besök här och kaxig som jag är drog jag med henne ut i mördabacken, det jag inte visste var att snuten var i grymt fysisk trim, vilket resulterade i att hon drog iväg uppför backen och det kändes som jag stod stilla.
Jag stånkade på och väl uppe stod hon leende och dammade av sej och sa.
-Den var lång och tuff.
Jag hade vissa problem med att föra ett samtal just då, hihi men det var roligt när man var på väg nerför igen.
Välbehövlig cheesscake och kaffe intogs på altanen. små nöjda barn och trevlig samtal. Ja det var en fin förmiddag.
Frågan är dock om jag vill gå med detta sällskapet nån mer gång ;) För en taskig tvåa vill jag inte känna mej som, vad är det vinnarskallarna säger, tvåan är den första förloraren.



Diskamaskinskillen kom på besök, en glasbit som fastnat i pumpen var resultatet, 895 spänn kostade den lilla biten, tack för det.
Jag fick vackert betala sen blev det till att skandera mitt egenhändiga ordspråk för att jag skulle bli på trevligt humör igen
-Kostar det bara pengar så är det billigt.
Ja efter trettio upprepningar så hade jag hämtat mej från chocken och livet fortsatte sin gilla gång :)



Mer besök, trevligt, jag tror jag kommer att sakna det när jag börjar jobba igen, just de spontana.
-Hej är du hemma?
-Japp.
-Okej jag kommer om en halvtimma, passar det?

Mollie blev iallafall helt vild av besöket hon skrattade sådär ljuvligt högt som bara hon kan, min lilla solstråle.
De underbara skrattet som smittar som värsta pesten, helt omöjligt att inte ryckas med. Och ja jag blir mer än gärna smittad. Skrattsjukan är en trevlig liten bacill.



Jag trodde i mitt stilla sinne att myset skulle somna snabbt efter en dag ute och alla besök och bus, men nej de skulle läsas böcker. Vi angreps nu Bamse och hans vänner, när jag läste om skutt, skalman och gamla farmor på berget så kunde jag inte låta bli att undra var hans päron blivit av, farmor lever ju men vad har hänt med Bamses föräldrar. Har dom schappat?

Vi hann med en bok till innan damen klubbades som oxen och det var "vad gör traktorn?" en trevlig bok och jag som skyddsombud såg med glädje till detaljer som brandsläckare, hjälm, skyddsavstånd med mera, arbetsskadad javisst :)



Jockarp.

1 kommentar: