lördag 19 maj 2012

Möhippa kaa...

Dags för krig...


Paintball, aj säger jag bara, prickad i första matchen rätt i planeten, ingen mysig känsla de inte.
De gick sen bättre, småfuskade lite och drämde i väg en skottsalva rätt i magen på den stackaren som kom i min väg, hihi då var det genast lite roligare må jag säga.
Flera matcher följde, möhippegänget mot svensexegänget, den vita flaggan stod i mitten och den skulle erövras, de gjorde den med, två gånger av tjejerna och en gång av killarna. Mm vi var grymma strateger :)
Jag tycker egentligen att det är hemsk att "leka" krig när detta är allvar och vardag för vissa människor, vad jag tycket är än hemskare, det var just det att jag tycket att det var kul, adrenalinet pumpade och det var på allvar.
Men när jag smög omkring där i nässelhögarna och kände kulorna vina runt om huvudet så tänkte jag på dom stackarna som det faktiskt är allvar för, jag tänkte på dom som hade dödande kulor vinande runt skallen istället för som vi då några små färgkulor som endast skadade en med lite sveda. Så ja mitt uppe i allt detta tycker jag mej ha lite sundhet kvar. Eller.

Efter detta krigandet så körde jag hem igen, behövde slicka såren, hihi nej då de behövde jag inte, men jag ville hem till Mollie några timmar innan det var dags att möhippa vidare.
Så något senare hoppar jag åter in i bilen och siktar in mej på nya festligheter och festligt det blev det.
Och just ordet fest var jag tvungen att reda ut. Vissa definierar detta ord som att man dricker alkohol och är upp väldigt länge och resultatet blir tydligen då ofta att man är helt av banan dagen efter.
Så ansåg jag nog med innan att en fest skulle vara. Men nu gör det inte det längre.
Nej fest för mej idag är att en massa människor umgås har roligt, skrattar och pratar, nykter eller onykter,om kvällen slutar sent eller tidigt spelar heller inte så stor roll.
Så klart av nyfikenhet så googlades ordet fest.
En fest anordnas vanligtvis för att fira att en lycklig händelse eller ett årligen återkommande fenomen.
Fester görs ofta med ett tema för att skapa en kraftfull helhet och nöjdare gäster.
På fester brukar i regel mat, musik och i vissa kulturer även alkoholdrycker förekomma.
Ja betydelsen av ordet fest är olika men visst går det väl ut på trevligheter.

Efter festen förbarmade jag mej över en väl överförfriskad Irländare, stackaren behövde lift.
Med tanke på att mannen skulle vara doktorand och ett riktigt smarthuvud så kunde jag inget annat än förundras över utfallet på kvällen, super knackad.
Mmm funderingar i bilen blev, att  jag var glad över att jag inte hade ett så grymt vasst huvud som nu herr Irländare. Och fnittrande funderade jag över hur klipsk han känner sej idag ;)

Här var det glassfest ;)


Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Jupp, vi var helt enkelt outstanding :)

    SvaraRadera
  2. Mycket trevlig dag :)

    SvaraRadera
  3. Hej.
    De var en toppen dag brudar.
    Jag skulle kunna tänka mej något liknande när jag ska ha möhippa, hihi...

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera