söndag 6 maj 2012

Hopp och bus...

Jag hör inget ;)


Morgon promenad i lite kylig luft, friskt och skönt.
Gräsklippning där ett litet mys somnade i famnen på mej, efter klippningen vaknade hon och vi tog ta i att tvätta bilen.
In och äta lite lunch i form av pannkakor, den lilla envisa unge som jag nu fått skulle tvunget ha på sej sina hörselkåporna vid matbordet och ja, ibland får man ju ge sej.
Hon somnade sen i vagnen och även då var hon noga med att kåporna skulle vara på.

Vi fick sen besök av en trevlig skånetös, vi hängde lite på altanen och sen bar det ner till Hällevik på baluns, jag hade kakan med mej på kalaset och det var super trevligt.
Min dejt som jag bara träffat några få timmar smälte in bland alla människor som smält smör, jag gillar det, att man kan socialisera sej utan problem med andra människor är helt klart ett stort plus, det finns inte mycket som är värre än att ta med sej någon som bara hänger i byxbenet på en.

Lite tecknat....


Ja det var en superkväll, mat i överflöd, skratt, stoj och stim.
Mollie hoppade glatt på studsmattan till det blev så kyligt så vi mot vår vilja fick ta oss in inom fyra väggar.
Buset fortsatte sen några timmar till och vid midnatt styrde vi hem mot palatset, myset somnade innan vi kommit ut ur kvarteret och hon sov till kvart över tio på förmiddagen, ja det var personbästa de det vill jag lova.
Jag tyckte att det var trevligt att vakna upp ihop med någon vuxen, det händer ju inte allt för ofta.

Efter frukost tog vi fyrhjulingen upp på berget och njöt av den grönskande bokskogen, vi stannade till och kastade små stenar i bäcken, vi provade på att göra små bark/pinnbåtar, men det var svårare än man kan tro, vi får nog jobba vidare på de lite tror jag.
Men ännu en bra dag att lägga till samlingen blev det alltså.

Trädkramare ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar