onsdag 26 december 2012

Tärningsspel.....

Tomte va de ja!


Jag är lite rädd för att julen verkligen kommer vara ända till påska i det Jockarpskahemmet.
Mollie hann knappt slå upp ögonen förren hon började prata om att tomteluvan skulle sättas på plats längst upp på hennes lilla kropp. Hela tomtedräkten satt sen på vid frukosten.
Hon var på ett solskenshumör och skulle leka med sina klappar precis som det är brukligt att man gör, jag känner igen mej så väl i det hon gör.
Till doften av hyacinterna drack jag mitt morgonkaffe och njöt av utsikten av min glada dotter.
Det är minsann livet det.

Plåsterstadiet har nu även inletts, jag hade fått ett stort köttsår på fingret, en häfta sattes på plats för att hejda blodflödet.
Mollie hittade därefter den ena stora skadan efter den andra på hennes helt friska och osårade kropp.
Plåster både här och där blev resultatet.
I vanlig ordning, söt som socker :)

Enligt mitt schema jobbar jag bara idag med, sen är jag ledig till nästa år, jag gillar mitt schema starkt.
Myset och jag kommer att angripa något av badhusen igen, det är något som kommer att ske ofta nu, vi gillade det både hon och jag.
Sen var det de här med den hysteriska rean, den är ett måste va?
En ny Dvd är tänkt att inhandlas, tycker synd om min dotter som ska behöva se filmerna på Danska eller Isländska bara för att jag inte hittar fjärren så språket kan bytas.
Kanske att spenderarbrallorna åker på ordentligt dessa dagar, det finns ju en hel del saker som jag har skapat ett behov av, som jag bara kanske måste ha....Ja vi får se vad det blir.

En löparunda på en mil innan jobbet i går slutade med att jag hade vansinnig ont i höften och de strålade ner i hela benet under hela eftermiddags skiftet. Det är verkligen inte kul när krämporna kommer.
Nu tänker jag hålla mej lugn inför tävlingen på nyårsafton. jag vill känna trycket i benen igen.
Men jag vet att det blir svårt, dojorna skriker mitt namn varje dag när jag passera dom. Det är inte lätt att motstå de rosa juvelerna.

Matrasten på jobbet blev ut över det vanliga trevligt. Medans vi åt spelade vi julklappspelet. Alla hade en varsin klapp med sej och tärningen kastades.
Jag fick med mej en flaska med något märkligt innehåll, andra fina saker som spelades ut var, rökt rådjur, en gigantisk chokladkartong, ett flak av något guldigt, en fitnessboll.
Det var en väldigt mysig middagsrast må jag säga. Idag ska vi kasta tärning om ett nattskift som behöver täckas :) Man måste göra vardagen så spännande som det möjligtvis går.

Mysets dag på skalbaggen verkar förflutit på som den skulle och utan några större fadäser.
Idag kommer hennes favvofröken vara på plats, så lämningen går förhoppningsvis väldigt smärtfritt.
Det här med öppettiderna på skalbaggen är det många av mina jobbarkompisar som lyfter på ögonbrynen på vad det gäller.
Stolt över vad jag lyckat åstadkomma i ämnet sträcker jag på mej, slår mej för bröstet och berättar glatt anledningen till att det är öppet och hur det fungerar. Roligt.

                                                              

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar