tisdag 7 juli 2015

Diggelej....



Vi låg hemma under parasollet och slappade, det gick bra en liten stund sen tog hettan över. Det var extremt varmt och vinden stod helt stilla.
Vi packade in oss i bilen och körde till stranden, det fläktade något men inte tillräckligt för att svalka, nepp det krävdes ett dopp i det 22 gradiga vattnet. Helt underbart att simma omkring med min dotter.
En liten boll hade vi med oss och den kastade vi emellan oss.
Vi fikade och vi grävde. Det var helt på hennes villkor vilket passade oss perfekt.

Vi vände hemåt med alla badsakerna sen var utfärden ett faktum. Byn lämnades bakom oss och vi körde söderut. Vi stoppade i Åhus för en bit mat. Det var lugnt och stilla och maten var god. Det har blivit väldigt mycket restaurangmat på sista tiden men det får man försöka att överleva.

Mot Kristianstad med ett litet stopp i en parkeringsficka för lite paus. Nästa stopp var Ovesholms slott.
Det var dags för show. Vi hade super mysigt under tre timmars uppvisning av mycket duktiga musikanter. Det var första gången jag var på Diggiloo men förmodligen inte sista.

På vägen hem drog vi inom Kristianstad för att se om det hände något kul, det gjorde det inte så vuxna som vi är körde vi hem igen. Kvällen blev fenomenal och lyxig. Helt underbart helt enkelt ;)

Veckan har fortgått med två dagars arbete, nu väntar en dag till sen är det dags för lite semester. Livet är bra just nu.




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar