onsdag 1 juli 2015

Trygghet....

Nu drar vi ;)


Sådär ja, då var sista dagen innan några dagas ledighet avverkad. Det är jobbigt att sitta på ett kontor och tråna efter sol och värme, Jag kände att jag satt på fel sida av fönstret.
Jag gjorde det ändå så enkelt jag kunde för att få dagen att flyta på, jag tog en timmes flex på morgonen vilket betydde lite morgonmys.

Jobbet gick fint och jag plågade åter mina kompisar med min lista på närmare 150 punkter gällande risker.
Vissa frågor är enkla att lösa och andra är något värre. Detta gör det så ohört meningsfullt och intressant.

Myset var upphämtat på dagis redan innan mellis, hon hade fått i sej en mjukglass och en liter jordgubbar.
När jag dök upp väntade grillning på berget. Myset och morfar tog furhjulingen, jag, mormor och kamphundarna promenerade upp.

Myset måste ha världens största fyraåringsmage, hon välte ner fyra korvar i ett naffs. Jag drog i mej två och var nöjd med det.
Jag gillar att hon äter bra men här blev jag väldigt förvånad.

Vi gick hem och det blev tidigt i säng för Mollie, Jag räknar med att det kommer bli ovanligt sena kvällar denna veckan så lite extra vila kunde vara bra.

För första gången denna sommaren angrep fröken flickvän och jag soffan på altanen. Jag tog med ett duntäcke ut vilket vi kröp under. Det var en helt underbar kväll där vi låg och filosoferade och tittade på svalorna som flög mot skyn. Det var precis ett sånt ögonblick som man ska bevara för att kunna plocka fram när livet ter sej lite småjobbigt.

Jag älskar baksidan på Månsagården. Den är vacker, lugn och trygg.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar