söndag 19 juli 2015

Röj....



Ännu en sovmorgon som heter duga. Jag fick väcka myset halv nio. Dagarna får inte sovas bort.
Fröken flickvän drog på träning och jag och myset angrep toaletterna. Allt ska blåsas ut, det är en uppgift vi är helt rätt tjejer för. Jag hade en vass kniv myset en något slöare sen öste vi på.
Mattan slets ut och tapeterna drogs ner. Vi småpratade lite under arbetet och Mollie berättade hur bra hon var på att jobba från stegen. Hon berättade att hon skulle bli brandman när hon blev stor för att dom använde stegar. Om inte den karriären skulle kännas rätt skulle hon bli badrumsrenoverare :) Vad bra sa jag då kan du ju komma hit här och renovera. Toppen.

Fröken flickvän angrep målningen av elementen ännu en gång och jag passade på och pausa med en löptur på berget.
Jag var inte helt i form det kände jag men ju fler fotnedsättningar och kvicka uppdragningar av fötterna på dom steniga stigarna ju piggare blev jag. Jag brydde mej inte om km tiden eller hur långt jag sprang, jag sprang sakta och jag sprang på känsla.
Där det lutade uppför sprang jag sakta sakta och där det gick nerför sprang jag lite fortare. När jag kom upp till Ryssbergsstugan var jag helt slut, jag fick ställa mej och dricka och blöta ner mitt heta huvud. Med iskallt vatten rinnandes nerför ansiktet drog jag vidare, jag kvicknade till. Jag sprang ner mot Jockarp men i stället för att springa hem tog jag en annan väg. En väg som är nybyggd. Jag testade den nerför och den var helt vansinnigt lång och brant. Jag vet att jag kommer att angripa den från andra hållet men än är jag inte där, inte i huvudet. Denna skönhet till backe kändes värre och grymmare än mördabacken, jag undrar om detta kommer bli min nya favorit, det återstå väl att se det.

Jag kom hem efter en mils löpning och lite middag slank lätt ner i magen. Myset och fröken flickvän lämnade hemmet för att hälsa på några goda vänner. Jag blev hemma och angrep det andra badrummet. Jag slet som ett djur och svetten öste av mej, men bra det blir det.

En lite promenad med min dotter resulterade i lite plock av vildhallon och en titt på en liten snok. Det var ett intressant inslag i vardagen.

Till middagen fick vi besök vilket var väldig trevligt. Tjejerna satt vid eget bord, dom ville inte sitta med oss tråkiga vuxna ;)

En liiiten snok.


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar