lördag 18 juli 2015

Gurkan och konst.....

Gurkinläggning...


Det är nu cirka två år sen jag släppte min bok och fortfarande får jag kommentarer om den, detta känns stort. Senast var det en kvinna som hörde av sej och berättade om att hon blivit tipsad och även fått boken av sin syster som sagt;
- Läs denna.
Hon hade suttit på stranden och läst ut den på tre timmar. Jag blir så oerhört stolt och glad över att människor hör av sej när dom läst den och delar med sej om vad dom tycker.

Vad det gäller boken är jag nu mogen för att själv ta upp den och läsa den. Jag har inte varit redo innan men nu känns allt så avlägset. För att avdramatisera känslorna lite till så läser jag den som ljudbok. Det är fröken flickvän som läser högt ur den.
Vi har kommit ett par kapitel in i den och det känns väldigt bra. I bland får jag nypa mej i armen över att jag faktiskt genomfört och skrivit en bok som i bland i mitt tycke har otroligt intressanta meningar och formuleringar. Jag gillar mitt sätt att skriva helt enkelt ;)

Lite annat vad som hänt i livet är att gurkorna nu äntligen blivit inlagda efter diverse strul.
Mollie tyckte att det var superkul att dela gurkorna och blanda i senapsfrön och dill.
Hon fick lägga in sina i egna burkar, det på grund av att storleken på gurkorna varierade väldigt.

Och så har vi nu äntligen enats om vilket golv och vilka tapeter vi ska ha i två av dom tre badrummen. Vi körde till badrumsaffären och styrde upp det hela. Roligt med det var att vi nu är klara med uppgiften golv/vägg men roligt var också att det var ett annat flatpar i butiken som höll på att piffa till sitt nya hem. Det slog mej då om hur vardagliga vi är. Många tror att homosexuella lever ett annat slags liv än heterosexuella. Men där i butiken slog de mej alltså att vi gör saker precis som andra och andra gays gör det samma som vi. Det var så himla roligt.

Fröken flickvän drog igång att måla lite element och jag satte mej i solstolen. Mollie började måla lite konst. Det blev en riktig behaglig och slapp dag vilket man självklart ska unna sej ibland.

Kvällen bestod av festivalande. Östersjöfestivalen är i ful gång och självklart var vi tvungna att ta en sväng dit. Vi träffade mina föräldrar bland karusellerna och myset och morfar åkte hennes favoritkarusell Larven. Morfar bjöd oss sen på glass.
Aftonen blev sen och sängen stod redo vid tiosnåret när vi kom hem. Myset somnade bums :)


Jag målar mej själv mamma :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar