lördag 25 juli 2015

Trösktävling....

Mums....

Fröken flickvän började med en löptur och efter att den var avslutat blev det min tur. Jag tog rundan över bron och den slutar ofta på 12 km. Det var svettigt som tusan så jag beslutade mej för att springa inom stortorget och fylla på med lite vätska från vår urmoder och urfader i den nordiska mytologin. Ask och Embla bjöd mej på en uppfriskande klunk vatten, jag snackade lite med gubbarna som ofta sitter på parkbänkarna och filosofera. Vi önskade varandra en fin dag sen sprang jag hem mot byn.

En kopp kaffe på altanen och planen för dagen lades upp. Den innehöll en vända till stan för att meta en stund, det blåste kraftigt så vi avslutade utan fångst för dagen och gick i stället bort till lekplatsen en sväng. Myset var på lekhumör.
Vi cyklade en tur upp i byn och tog följe av min bror på en promenad. Vi fick pausa för att äta av alla skogshallon som frestande hängde på buskarna längs vägen.
När vi mumsat färdigt gick det i full rulle hem igen, väl hemma på gården upptäckte vi att trösket var i full gång på åkern, självklart tog vi en liten extra cykeltur. Myset tävlade med tröskan i nedförsbacken och flinade högt när hon insåg att hon skulle vinna.
Jag undra vad allt detta tävlandet kommer i från?

Tjohooo

Arbetet med badrummen fortgår och snart har vi gjort allt som står på vår lista att göra. Listerna togs ner och förmodligen ska dom målas, vi är inte riktigt överens om det än ;)
Lite putsande återstår sen ska vi luta oss tillbaka och se på när allt blir nytt och fräscht. Det ska bli härligt med lite nytt i palatset.

Middagen intogs på väggas fiskrestaurang med goda vänner. Myset var i sitt esse och skojade och busade. Hon åt glatt och tallriken tömdes på ett vips. Efterrätt intogs i form av regnbågsglass. Hon har god smak de lilla fröet ;)

Hmm undrar vad kobenet ska användas till?
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar