fredag 3 juli 2015

Mera bad....

Dags igen....


Utställningsdags. Det blev en trevlig förmiddag i biblioteksparken. Myset skötte sej utmärkt, hon tog hand om sin lille hund hela tiden utom just en liten kissepaus. Det kom förbi lite dagiskompisar och många andra kändisar. Vi var noga med att säga till om att rätt röst i valet var nummer 19. Detta resulterade i att myset och Sigge kom på 5:e plats. Stolt som en tupp var myset.

Vi lämnade Sigge i mormors trygga förvaring och vi drog till badet, för dagen blev det poolområdet i Hällevik. Det var varmt och skönt, myset simmade i den stora bassängen och detta var enbart för att mellanbassängen var avstängd stora delar av dagen för simskola. Det var en liten miss i planeringen det.
Hon hoppade från kanten på den stora bassängen och hon simmade som en liten fisk, jag var på land jag ;) Vi stötte ihop med en av kusinerna och deras morfar, det var ett roligt inslag, myset hängde på dom direkt.


Lite paus...

Hem på en snabbvisit sen bar det av igen. Mot stan för en leverans av kläder till fröken flickvän sm skulle på galej. Vi tog en liten karuselltur innan vi drog vidare.
Mot tant N och det blev en helt underbar kväll. Barnen badade i poolen och vi surrade om världsliga saker. Vi blev bjudna på middag med tillhörande efterrätt. Vi lämnade inte förrän närmare halv tio. Myset höll sej stånge ända hem och en liiiten, liiiten bok hann vi med innan hon klappade ihop fullständigt.

Vi hade en helt perfekt dag med sol och bad och med människor vi tycker om. Ännu en lättlevd dag i paradiset.


Plask och bus leken ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar