lördag 4 juli 2015

Lopp och utantid....



Att bada börja bli vardag och jag gillar den vardagen massor.
Vi packade väskan tidigt och drog iväg. Mollie fiskade sej i vattnet precis som vanligt.
Till lunch blev det mat från mattermosen i form av makaroner och köttbullar. Vi tömde skålarna. Kanebullar hör till och även den påsen tömdes.
Vi vände hemåt lite efter två. En stunds vila på dagen gjorde susen.





Fröken flickvän och jag skulle ha utantid från myset så hon skulle ackorderas in hos mormor och morfar. Hon packade sina saker och vi kramades hårt och sa hejdå.
Fröken flickvän och jag hoppade i våra träningskläder och dom supersnabba skorna på fötterna sen bar det av. Mot Kristianstad.
Ett lopp som heter startskottet sprangs, loppet vi valde var på 5 km vilket räckte utmärkt i den fruktansvärt heta sommarkvällen. Jag sprang i mål på 24 minuter och fröken flickvän kom in några minuter senare.
Det var supermysigt och mysigare skulle det bli.
Hem och tillpiffning sen bar det av igen, denna gången till Killebom i vår egen lilla stad. En lagom stor festival med allt vad det innebär.
Vi började med en lugn och avslappnad måltid på en av krogarna, därefter strosade vi utan mål hand i hand. Vi träffade på så mycket folk att prata med så min röst blev riktigt sliten.

Mitt i natten tog vi en kopp kaffe och slog oss ner på en parkbänk, vi ville uppleva gamla minnen då när vi satt och filosoferade över livet, bara sitta och blurra om allt och inget. Det gick inget vidare för oss. Det kom känt folk och delade bänken med oss, dessa drog till sej ännu mer folk så till slut var det inte så ensamt och det fanns ingen möjlighet för samtal mellan oss. Vi tog ett hastigt beslut om att kvällen var över för oss.
Hem i bingen efter ännu en underljuvlig sommardag.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar