torsdag 22 februari 2018

Kärlekstrollet....

Smygflata?


Att vakna upp klockan fem och börja dagen med att förstå att rösten har försvunnit, det är inte kul.
Jag gillar att prata och när jag inte får göra det uppstår det vissa problem. Hesheten släppte något men det var ändå långt i från bra. Extra oturligt är att jag ska gästa biblioteket i kväll och prata om en bok jag skrivit. Måtte jag krya på mej lite till.
Arbetet gick hyfsat bra, men det är många timmar som ska avverkas i veckan och det är på gränsen till för mycket. Jag gillar ledigt, speciellt när jag är lite smårisig.

Jag hade även en dejt under gårdagen och det med en dam som jag blivit väldigt förtjust i. Ja jag vet att det är ömsesidigt, jag kallar henne för mitt kärlekstroll.
Vi är väldigt lika i mycket. Smågalna, spontana och kärleksfulla. Under vår träff ville hon att jag skulle klä av mej alla kläderna och sätta mej på en sten i ett vattendrag. Du är inte klok, men jag gillar det blev min spontana reaktion.
Jag vet att hon så himla gärna vill att jag ska träffa min livs kärlek men jag tvivlade på i det ögonblicket att det skulle förändra möjligheterna. Min nakna kropp kan sparas till min tilltänkt och sen var det för tok för kallt  ;)

Responsen på våra instaklipp väntade inte på sej och det var ju superkul. Många som önskade lycka till med kärleken och hoppades på att få följa mej på resan. Och visst ska ni få följa min väg till henne. Hon den ärliga kvinnan som inte har några andra kvinnor jämte mej, hon som jag är den enda kvinnan för, vilket kommer vara ömsesidigt.
Ingen med ouppklarade relationer till sina ex kommer att passera vår tröskel fler gånger. Det är min vision i alla fall. Lögnare kanske är svårt att vaccinerar sej emot men jag hoppas att jag får hjälp av mitt kärlekstroll på den fronten. Jag har ju för vana av att lita på människors ord, men jag tänker att fru Lindorff ska hjälpa mej att skilja agnarna från vetet.

Hon så som jag tror på kärleken ❤️
Jockarp.3 kommentarer:

 1. Hej komma nog att bli bra ska du se
  Ja för min del träffa dig så gärna
  Men ja får istället önska dig lycka till
  Du skall komma ihåg att jag finns här och på Facebook för dig när och om du skulle få tid o lust att träffa en 100% ärlig kvinna
  Kram till Mollie o dig tänka på er

  SvaraRadera
 2. Må du finna den rätta kvinnan. Lycka till 😁❤️

  SvaraRadera
 3. Det kommer gå väldigt bra för dig ,du kommer hitta den kvinnan är jag säker på💕💕 Du har en bra coach i Linda L. Lycka till ser fram mot att höra om när du funnit din kärlek💝💝

  SvaraRadera