underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 10 februari 2018

Lekland....

Mm en sån morgon....


Natttjänstgöring i vedsvängen och nä jag var verkligen inte i form. Jag hade en retslig hosta och en huvudvärk från helvete. Halv två på natten fick jag vackert fria till en snubbe och bad om ett piller. Det hjälpte, en timme senare var jag som vanligt. Toppen.
Hem och i bingen och jag vaknade redan klockan åtta och tänkte tack och hej nu är det kört. Men döm om min förvåning jag somnade om och sov ända till klockan tolv.

Uppstigning och jag var inte i form, håret stod på alla håll, huvudet värkte och det kliade i halsen, inne termometern visade på närmare 27 plus och jag var varm som en kamin.
En kaffe en dusch, lite skrivande på datorn och repetande på en låt på stereon fick mej att bli som folk igen ;) Redo för resten av dagen alltså.

När Mollie kom hem från skolan kändes det helt rätt att göra något aktivt. Med vänner körde vi till ett lekland.
Barnen lekte, mammorna drog kort och socialiserade sej. Helt perfekt när man inte var riktigt i topptrim. I över två timmar var vi och busade på landet sen var det dags för gula M:et.
Och vad är det för fel på folk? det var fredag och då är det ju brukligt med Taco i Sverige, men tydligen inte i staden Kristianstad. Hela haket var överfullt med folk och det var inget snabbmatsställe för dagen.
Vi fick vår mat efter diverse diskussioner, vi åt och vidare mot Ekohallen, fredags och lördagsgodis inhandlade. Det ihop med lite annat bra att ha så slutade kalaste på en lusentapp, märkligt va, "bara lite smågodis" jo tjena,

Myset skulle ännu en natt inhysas hos mormor och morfar och jag skulle köra ved. Med sej hade hon sin gottepåse och sina kramdjur. Det går ingen nöd på henne alltså ;)


Det där med lekland....

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Lekland är bäst när en inte töjjar vara ute. Är det i Kristianstad bra?

    SvaraRadera