underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 24 februari 2018

Nya skidor....

Fredagsmys..


Vi gjorde absolut ingenting under fredagsförmiddagen, en perfekt aktivitet, märklig känsla men skön. Vi luffsade runt i trosorna hela förmiddagen, vi brydde oss helt enkelt inte ens om oss att klä på oss. Mollie tog ett bad och tvättade håret och efter det sprang hon runt naken eller i morgonrocken, vilken start på fredagen va.
Vi käkade massa mat, drack kaffe och gled.
Vi kammade våra kaluffser för att göra oss redo för den stundande stunden hos frissan.

Frissan ja, vi fick beröm godkänt gällande utkammningen och vi klippte enbart dom slitna topparna. Det var en mysig stund hos frisören, vilken även är en nära vän till familjen, så vi bubblade på med allt som skett i våra liv sen sist vi sågs. Och sist vi sågs i klippsamanhang var visst i Juni månad, jag trodde faktiskt att det var längre sen jag klippte mej men nepp. Hon hade full koll på mej. Bara nio månader sen ju ;)

Vi lämnade frissan och Mollie köpte en hundtidning vilken hon blev helt exalterad över. Ja hon gillar verkligen hundar och jag ser fram emot den dagen hon ska få reda på att hon ska få köpa sej en hund. Vi är dock inte där än.

Vidare körde vi hem till en vän i byn för att få låna skidutrustning till myset. Dom hade allt, passande pjäxor, skidor och hjälm. Vi tog hela kittet så ja nu är vi med skidor också. Vilka vänner va.
Eftersom vi nu har så fin utrustning ville vi klart prova den. Vi tog med oss mormor och morfar och drog över berget till backen.
För dagen hyrde jag också skidor och vilken fantastisk kväll det blev. Vi åkte tillsammans, vi åkte följa John så Mollie lärde sej och svänga stora fina svängar. Vi skojade med gubbarna i liften, vi skrattade, vi kramades och det ramlade även några tårar efter ett hårt fall.
Mormor och morfar grillade korven så vi kom till dukad grill så att säga. Vi slök korvarna och sen var det backen igen som gällde.
Kvällen blev sen och klockan var över 21 innan vi var hemma i palatset igen. Bums i sängen och nattningen skedde utan bokläsning, vi orkade helt enkelt inte.

Snaggad ;)


Jockarp.

1 kommentar:

  1. JAAAAAA :) Äntligen ett litet litet halmstrå att gripa efter :) Det kommer att komma en hund till Mollie! Underbara nyheter Leonora - även om det kommer att dröja ;) . Så mysigt ni har det i skidbacken, jag visste inte att det finns en backe på såpass nära håll, trodde man fick flänga till backen uppe vid Halmstad om man skulle få åka lite skidor. Gillar att åka skidor men fick lära mig som vuxen så där har ju Mollie en jättefördel som börjar som barn, good 4 her! Ha det gott i vintern!

    SvaraRadera