underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 7 maj 2018

Enkelheten......Köksdörren öppnades upp klockan sju och stängdes inte förrän klockan åtta. Vilken dag.
Mollie och fröken övernattare sprang ut innan frukosten och började leka i sandlådan. Dom var olika karaktärer, en var Marie en var Ann-Charlotte och en hette Karin. Jag småflinade lite för mej själv när jag lyssnade på deras lek.
Det beställdes kokta ägg och det är inte varje dag jag kokar ägg, nä jag är mer en stekaäggböna. Jag fick googla tiden för hårdkokt. Dom blev kanon och konsistensen var perfekt lämpade för att läggas på en macka. Tre mackor senare var den ena nöjd. Den andra var inte nöjd. Makaronerna var inte tillräckligt. Hua. Väldans jobb att serva dessa glupska damer.

När alla var nöjda tog vi en gemensam hundpromenad på berget. Efter den tog vi bilen och körde till byns lekplats. En timmes häng, barnen var glada och jag var glad, jag socialiserade mej med byborna. Lite sladder så där en söndagsförmiddag.
Jag la mej en stund i Kinagungan och tjejerna ungade mej så jag höll på att kräka. Leken fick avbrytas och jag låg där helt stilla och kände livet i mej. Allt var helt perfekt. Sol, glada barn, frihet. Känslan av förälskelse for igenom min kropp. Den känslan alltså....Lunch och sen var de min tur att få besök. Tant N kom och hängde med mej några timmar. Kidsen skötte sej själva och vi blurrade på, drack kaffe och åt skorpor. Enkelhet är vackert och det var enkelt.

Barnen blev varma och kreativiteten flödade, på med bikinis och vattenlekarna var ett faktum. Det såg ut som ett bombnedslag både ute och inne. Jag avbröt leken och gemensam städningen följde.
Vi spelade lite boll, hoppade lite på studsmattan och jag pausade i solläge.
Under seneftermiddagen blev vi ensamma hemma. Bad i badkaret, håret tvättades och kammades och middagen lagades.
En dag ute, en dag i solen. En helt underljuvlig dag.Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar