underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 25 maj 2018

Mediakåt....Mitt liv är händelserikt det är ingen snack om den saken, men det blir ju också lite vad man gör det till. Jag vet att en del människor inte har behovet av att utmana sej själva, i min värld betyder det att man inte heller vill utvecklas. Möjligt att det är helt fel tänk. Men jag funkar i alla fall så. Jag utvecklas av utmaningar.
Förra årets Bonde söker fru var en utmaning för mej, det var mycket nytt jag ställdes inför som jag aldrig innan varit med om, jag träffade massa nya fina människor och med utvecklades jag. Det var så många om och men och massa frågetecken förra året.
Detta året är det annorlunda. Jag är lugn, jag känner en trygghet med hela teamet, jag vet hur turerna går, inget är oklart. Jag är avslappnade helt enkelt.

Jag fick frågan varför jag tackade ja till att vara med och dejta i tv igen och svaret för mej är enkelt. Jag är tillbaka på ruta ett. Jag bor i Jockarp på min gård med min dotter. Möjligheterna är små att det skulle komma en prinsessa förbi ridandes på en vacker sagolik vit häst och fråga om min hand.
Även att med detta också klargöra tidigt att jag inte är flyttbar är en viktig spelare i min medverkan i programmet. Jag visar upp vad jag kan erbjuda och om det passar in hos en annan tjej så skriver hon ett brev. Om inte så låter hon bli. Det är enkelt på nått vis. Jag gillar enkelt.

Jag blir väldigt ledsen över att höra att jag gör detta för att jag är mediakåt. Att jag skulle göra detta för tv:s skulle. Jag kan med enkelhet dementera just det påståendet genom att be dessa tyckande personer att titta tillbaka ett år, där har man svaret.
Jag fann vad jag trodde var rätt i en kvinna och med det hoppade jag av tåget. Skulle jag varit mediakåt så hade jag förmodligen fullföljt inspelningen och med det inte varit sann varken mot tv tittarna eller mej själv. Så snälla om det skulle svepa förbi en tanke hos någon om att jag är medikåt, så håll den gärna för er själva och funderar på vad jag gjort som skulle tolkas som mediakåt.
Det jag söker är kärleken och jag tror på den och jag tror på att detta är rätt väg för mej att finna den.

Att mitt liv blir offentligt är inget som stör mej och det kan var det som stör andra, inte vet jag. Men att media skriver om mej och min väg till kärleken är helt okej. Jag vet nämligen vad som är rätt och fel. Media har varit helt okej mot mej och antagligen beror det på att det finns inga lik i mina garderober. De kan gräva hur djupt dom vill. Frågar dom mej en fråga så svarar jag. Enkelt ;)
Jag har även kommit underfund med att media gillar mej och det är också helt okej för jag vet att detta är en kort period i mitt liv. Sen kommer jag åter att gå i lugnet på min gård. Den tryggheten har jag vilket är enormt skönt.Låter värre än vad det är :)


Jockarp.

6 kommentarer:

 1. Kör på ditt och de som har åsikter, har allt för mycket fritid.
  ”We are only here for a minute why are we wasting our time being unhappy?”

  SvaraRadera
 2. Snälla, härliga Leonora - ta inte åt dig av enstaka kommentarer från (möjligen) bittra random människor. Se helheten, fokusera på det positiva och framförallt käääärleken! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Tack🙏 Vart tog du vägen igen?
   Hoppas allt är väl med dej.

   Radera
 3. Hej
  Önska lycka till hoppas du hitta din kvinna, kom ihåg du är värd det bästa
  Kram ❤️

  SvaraRadera
 4. Mmm läste en sådan kommentar jag med och blev urförbannad. Riktigt lågt att yttra sig så om en människa man inte känner. Det är så många i cybervärlden som gömmer sig bakom skärmen och tror att det är okey att slänga ur sig än det ena än det andra. Go for it och all lycka till dig i bonde söker fru.

  SvaraRadera