söndag 27 maj 2018

Febran....

Sova inne....

Sova ute....


Planen var att åka båt ut i skärgården med vänner. Men när man vaknar upp och möter ett mys som är ur form förändras dagen totalt. Vi tog tempen och den var hög, inte så konstigt att hon var i gnäll läget.
Istället för skärgården gjorde vi ingenting. Det är ovanligt i vårt liv. Först parkerade vi oss i soffan inne, hon sov som en lite kulting.
Jag föreslog att vi skulle går ut och lägga oss i den soffan i stället, hon lät sej övertygas.

Att ligga och se på berget med alla vackra gröna nyanser, allt från granarnas mörkgröna barr till bokarnas skira ljusgröna färg. Det är så vackert.
Vi plussade på vår upplevelse med att se svalorna leka, gråsparvarna som sitter på staketet och visslar på nån kompis. En glada som cirkulerar över våra huvuden. Och vinden som blåser i vårt utsläppta hår.
Jag njöt till fullo av att inte göra någonting. Jag satt och tittade på min sovande dotter en stund och tacksamt log jag.

Hon vaknade upp och började prata, hon verkade pigg men tempen visade på annat 39,7 jag önskade att hon skulle ta en tablett för att minska graderna en aning men där var det tvärstopp. Hon är envis min lilla tjej.

Jag lagade middag men jag fick vackert inta den i min ensamhet, inget föll min dotter i smaken. Jag tog en promenad på berget, jag behövde komma ut lite, jag behövde lite rörelse.
Nattningen skedde tidigt och även jag slog ihop i en hög. Helt otroligt vad trött jag blir av att inte göra någonting.

Välbehövlig promenad....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar