underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 16 maj 2018

Naturbegåvning? Knappast....

Tisdag morgon 05:00. Det mötet <3


Tidig morgon och jag var pigg. Jag öppnade palatsets dörr och möttes av magi. Fåglarna flög redan vilt runt omkring på gårdsplanen, det var ett underljuvligt ljus och trots dom ynka åtta graderna kändes det sommar mot mina bara ben.
Jag stod på trappan en stund och sög in den vackra blommande kastanjeallen som liknar en enda stor tunnel av blommor och blad. Det slog mej med full kraft hur lyckligt lottade jag är, hur lyckligt lottad Mollie är som får växa upp på denna trygga magiska plats. Mm jag var tacksam där på palatsets trapp klockan fem en tisdags morgon. Lycka.

Jag jobbade ett pass och fick även avsluta en skyddsrond innan jag for hemåt igen. Mollie hade lämnat besked om att hon skulle hänga med sin bästis hem så hon skulle hämtas upp runt fyra snåret.
Jag körde hem och packade bilen med kickbike och en hjälm. Jag hämtade upp myset och vi möttes upp av våra vänner på glassbåten i stan. Det var många att blurra med och jag stötte ihop med rektorn på Mollies skola. Det var vårt första möte och vi presenterade oss för varandra och växlade några ord.

Full rulle....


Glassen slank ner och vi gick mot skateparken. Barnen åkte lite kickbike och mammorna blurrade på. Nytt mål. Kaninholmen nästa och vi gick över bron, vi kollade runt lite och kände på vattnet. Vi fortsatte på bron Och där nånstans fick jag världens sämsta infall. Jag skulle låna kidsens skateboard. Jag hoppade på och fick en knuff och det kändes enkelt på nåt sätt. Jag har ju sett andra som åker och dom brukar liksom jazza fram, det verkade ju enkelt men just det där momentet med att jazza var kanske inte riktigt min grej. PANG. Skateboarden flög åt ett håll och jag på ett annat. Jag landade med en rejäl smäll rakt på armen vilken jag var helt övertygad om att den var av. Det gjorde skitont. Samtidigt kunde jag inte sluta skratta åt hur korkade jag var. Att jag verkligen trodde att det var så enkelt som det ser ut när dom där som kan åker. Jag är över fyrtio och har aldrig stått på en skateboard innan, vad fick mej att tro att jag skulle vara ett naturbarn i det forumet ;) Jag fick hjälp upp och vi fortsatte att skratta och armen fortsatte att värka.

Vi for hem och Mollie nattades. Armen stelnade till och efter lite myndigt övervägande satte jag mej i bilen och körde till akuten.
Dom gav mej smärtstillande och röntgade armen.
domen löd.....Broken.
Jo jag tackar jag. Bra där Leonora. Verkligen.

Väldigt mysigt innan smällen ;)


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Krya på dig
    Kram ❤️

    SvaraRadera
  2. Men nääää!!!! Vilken sabla otur! Bruten arm inför sommaren..så trist. Hoppas den läker ihop snabbt. Krya på sig :)

    SvaraRadera