söndag 15 september 2019

Bokfest.....



Fredagskväll och Mollie skulle på tjejfest med övernattning. Jag lämnade henne och drog i väg till min vän andra sidan berget. Vi tog en skön promenad och landade på hennes trappa. Där satt vi och tittade på stormånen och åt smågodis och samtalade om livet. En helt fantastisk kväll.

Vi sa hej då och jag drog hem över berget. Gris, hjort, rådjur och räv var några varelser jag mötte på min färd.
Hem i bingen och jag funderade över om Mollie skulle ringa under natten och vilja hem. Det gjorde hon inte.
Jag hoppade upp innan klockan slog fem och lämnade byn för ett tolvtimmars arbetspass i vedsvängen.
Mycket strul medförde en väldigt sen frukost, men det gick desto snabbare till lunchen ;)

Jag fick rapport från mormor om att myset haft en härlig fest och övernattningen hade gått fint. Hon hade sovit mellan 02:00-08:00 lite snålt men är det fest så är det.
På bibblan var det bokfest och Mollie skulle självklart dit. Hon hade skött uppdraget med att läsa och skriva om böckerna och för det blev det snittar och champagne ;) Hon fick även med sej en bok hem som handlade om matlagning. Bra val tycker jag.

Jag fick ett samtal från tidningen QX gällande regnbågsflaggningen i min hemkommun. Självklart gav jag dom min syn på det hela. Viktig fråga för många.

När jag kom hem på kvällen spelade vi lite skip-bo, vi tog tag i läxan och även cellon fick sej en liten luftning.
Vi avnjöt en ostbricka sådär lite spontant. Jag känner att det är något jag måste prioritera. Det är supermysigt och Mollie provade faktiskt fler ostar än jag trodde och vissa gillade hon skarpt. En mysig och viktig kväll för oss båda.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar