lördag 7 september 2019

Definition ledighet....

Nöjd med rörelse....



Det där med ledighet kan ibland låta lugnare än vad det egentligen är.
Ännu en tidig morgon på grund av hundarna. Men jag lät bli att låta dom förstöra mitt fantastiska morgonhumör. Min nattsömn hade redan fått några törnar då Mollie vaknade och var rädd, Hon och kamphundarna flyttades in i mitt sovrum. Lampan skulle vara tänd. Inte helt optimalt för att sova alltså.

Ännu en dag skjutsade jag min dotter till skolan för att få lite mer tid med henne. När jag lämnat henne körde jag bums till bilverkstan och lämnade kärran för broms och oljebyte Sen sprang jag hem.
Byte av kläder sen väntade hundpromenad. När jag var hemma från den välte jag i mej några pannkakor sen började jag producera i vedhögen. Det pysslade jag med till bilverkstan hörde av sej om att bilen var klar. Jag valde mellan löparskorna ännu en gång eller cykel, jag valde det sistnämnda.

När jag kom hem igen kände jag mej trött, kaffedags helt enkelt, det njöt jag av till min dotter kom hem på gårdsplanen i taxin.
Hon var lite röd på näsa, men hon var pigg, det verkar som hennes förkylning var kortvarig och tack för det.

Middag lagades, kött från oxen och potatis och sås. Mollie gav det full pott, jo jag tackar jag.
Efterrätten stod hon för, den var intressant. Marshmallows och choklad sen in i ugnen, Marshmallowsen svällde upp och chokladen smälte, det blev en god men kanske något för söt efterträtt. Problemet var att få bort resterna från den ugnssäkra formen, allt var inkletat hårt. Högtryckstvätt fick användas ;)



Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar