söndag 29 september 2019

Kanonhelg....



Vi lämnade byn fredag eftermiddag och hämtade upp våra vänner andra sidan berget. Vi tog oss till Halmstad och deras mysiga stuga precis vid havet och Östra stranden.
Vi slängde in grejerna och gick ut och ner på stranden bums. Det var ljummet i luften men helt folktomt. Vi plockade snäckor och skrev i sanden. Kidsen lekte lyftakompisleken, det gick fint för Mollie men för hennes något mindre killkompis gick det sämre. Mysets densitet är något högre ;)

Hem till stugan och vi började brassa Taco, det dukades i uterummet och ljusen tändes. Så himla mysigt.
Efter maten gick ungarna in och började spela spel men vi satt kvar och pratade till mörkret föll. Det var varmt och gott i stugan och stearinljusen var vårt enda ljus. En kväll helt i min smak.

Lördag morgon började med frallefrukost. Efter det begav vi oss till badhuset. Det var ett nytt plurr för oss och det var ett fint ställe. Tokmycket folk dock eftersom det var simskola. Mer än nödvändigt kan jag tycka.

Hem till stugan en sväng för en middagslur. Lite mat i magarna sen begav vi oss till Ullared. Det var vi inte ensamma om ;)
Fyra timmar senare och fem loppor fattigare lastade vi pinalerna i bilen. Alla var nöjda. Och kanske att jag var den nöjdaste bönan på hela Gekås, jag fick nämligen ett spontanbesök av en kvinna jag tycker väldigt mycket om.
Vi käkade en buffé ihop till trevliga samtal och närhet.

Puss, kram och hejdå på en parkering och vi började vår färd söderut medan hon började sin norrut.
Det sved en aning i mej men jag tvingade mej att se det positivt, att jag faktiskt än en gång fick möta henne.

Det blev sent i säng och Mollie slog ihop bums.
En händelserik dag var till ända.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar