fredag 6 september 2019

Ilsk....

Jag var inte arg hela dagen (bara nästan)


Morr. Jag konstaterad klockan fem på morgonen anledningen till att jag inte har hund. Byrackaren skulle upp och ha mat då. (Trodde han) Jag slängde ut honom en vända sen var han välkommen in igen när han kommit på andra tankar ;)

Mollie vaknade dock när han kom in igen och hon hostade, hon ogillar det och hon blir rädd. Jag tog med henne ut i soffan och där buffade jag upp henne bland kuddarna. Jag var helt fördärvad, kunde knappt hålla ögonen öppna men jag var tvungen.
Jag försökte få i henne lite hostmedicin men som vanligt vägrade hon denna genväg till snabbare återhämtning.
En pannkaka och lite dricka slank ner, det är bra för då vet jag att hon är i bra form, så länge hon äter brukar det var ok.

Själv hinkade jag i mej ett par koppar kaffe för att komma på banan. Mollie piggnade på sej och hon ville gärna till skolan, det väntade utfärd till poolområdet och det ville hon gärna inte missa.
Jag skrev en lapp till fröknarna för att försäkra mej om att dom skulle ringa mej om hon inte orkar vara med, men ingen ringde.

Jag körde henne till skolan och vidare ner till bilverkstan, jag behövde nya bromsar och ny olja i skeppet. Kostnaden på det kalaset skulle sluta på 5200, jippi.
Hem och en hundpromenad. Efter det en mil i löparskorna, det var behövligt, morgonen hade inte precis varit toppen.

Tanken var att jag skulle slå gräs men när jag kom ut till röjsågen så hade den förra personalen inte informerat om att det saknades viktiga delar. Tokförbannad körde jag över berget till verkstan och investerade prylarna, hem ännu ilsknare eftersom det ösregnade.
Jobbet utfördes i alla fall och bra blev det med.

Mollie och en kompis kom hem och jag levererade varma mackor till tjejerna. Dom käkade sen spelades det spel.
När kompisen skulle skjutsas hem så passade vi på att veckohandla, vi smugglade klart ner lite godsaker inför den stundande fredagen ;)

Det tog lite tid men jag fick fart på den ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar