söndag 1 september 2019

Nöjestur....



Vi tuffade i från Jockarp runt åtta snåret, upphämtning av kompis till Mollie och sen bar det av mot västkusten.
Vi hade en trivsam åktur och alla var förväntansfulla.
Göteborg nådde vi lagom till Liseberg öppnade, vi var inte ensamma. Det var hysteriskt med folk, det var bara att släppa det bums för det skulle inte förändras på många timmar.
Vi åkte karuseller och skrattade högt när det hoppade av små blötdjur efter vattenattraktionerna. Det var varmt och skönt så lite vatten friskade upp det hela.

För mej väntade det lite mer spänningen än just karusellerna, jag hade en bestämd dejt i parken.
En trevlig böna som jag kände ganska omgående att jag ville ha mer av. Innan vi sa hej då berättade jag mina känslor och nyfikenhet över att vilja ses igen. Det var ömsesidigt vilket var väldigt glädjande, jag hade lyckats charma min dejt och även det var ömsesidigt ;)

Tjejerna och jag fortsatte att åka karuseller, lisebergsbanan var helt klart vår favorit för dagen, med väldigt små köer under kvällen åkte vi varv på varv. Jag konstaterade att banan var lagom lång, lagom brant och lagom snabb. Perfekt således.

Vi lämnade parken lite före stängning och parkeringsplatsen gapade en aning tommare än innan på dagen. Vi tog lite nattamat sen började vi tugga mil hemåt. Tjejerna somnade gott i baksätet och jag körde i det värsta åskvädret detta året. Hela himlen sken upp och blixtarna duggade väldigt tätt. Regnet drog igång innan Halmstad och höll i sej hela vägen till Örkeljunga. Vägen flöt och hastigheten dämpades till 60 knyck.
Vi lämnade av Mollies kompis exakt klockan två på natten och sen brakade vi bums i säng i palatset efter att tänderna fått en uppfriskning.
Efter en härlig och glädjefull dag somnade vi gott när huvudet träffade kudden.



Jockarp.

1 kommentar:

  1. vad roligt att du hade en bra dejt :)
    hoppas det leder vidare till något.
    kram

    SvaraRadera