måndag 16 september 2019

Chaffis.....

Tadaaaa...
Tycker mej klä i en lastbil...



Sena kvällar med trevliga samtal gör att mornarna inte är så särskilt behagliga.
Jag krigade mej upp ännu en morgon innan klockan parkerat sej på siffran fem. Mörkt och murrigt men fortfarande lite ljummet i luften.
Jag gick ut på trappan, sträckte på mej och vände blicken mot himlen. Det var stjärnklart. Jag kom på att jag saknat stjärnhimlen denna sommaren, vi har inte sovit ute under bar himmel alls lika mycket som vi brukar.
Det får bli ändring på det tänker jag.

Något jag gillar med mej själv är min nyfikenhet, att prova nya saker. Jag fick möjlighet till det under söndagsmorgonen. Under mitt 42-åriga liv har jag aldrig haft möjligheten att ratta en 24 meters långtradare. Den möjligheten såg jag och jag tog vara på den :) Jag tror att det skulle kunna bli min grej i mitt nästa liv.

Mollie var med mormor och dom hade åkt till stranden med hundarna. Mollie uppdaterade mej på att det saknades vatten och det var väldigt många döda maneter. Det blåste friskt på dom men hon gillade det starkt.

Under lunchen tändes grillen och vi hade en behaglig rast i arbetet. Trots blåsten så var det helt fantastiskt att sitta i vindskyddet, äta korv, samtala och blicka ut mot havet. 18:00 var jag åter hemma efter ännu ett långt pass med att förtjäna det dagliga brödet.

Mollie badade och efter det satte hon sej i soffan i sin lilla morgonrock och läste läxan. Vi satt väldigt nära varandra och det märktes tydligt att saknaden varit stor.
En fin avslutning på en lång arbetshelg.

Jag kunde köra kran med ;)


Jockarp.

1 kommentar: