måndag 30 september 2019

Hoppet....




Jag vaknade upp av att jag trodde att hela stugan skulle lätta och flyga iväg över havet vidare mot Danmark. Det blåste galet och regnet piskade på fönsterna.
Jag älskar extremväder i alla fall när jag kan ta mej inomhus när jag vill. Det kunde jag. Så ja gav mej ut helt allena och gick ner till stranden för att titta på vågorna. Jag kunde inte låta bli att skratta när regnet formligen sköljde över mej. Jag är knäpp sa jag högt till mej själv sen sprang jag in i stugan igen ;)

En långfrukost följde sen började vi packa och röja i stugan. Det var dags att säga hej då för denna gången och förhoppningsvis på återseende snart.

Vi körde till ett hoppställe. Massa trampoliner och andra roligheter. Jag höll mej utanför studsandet på grund av en smärtande arm. Inga risker tas.
Mollie hoppade så svetten öste av henne men hon klagade på huvudvärk. Jag pytsade i henne lite vätska och hon kvicknade till en aning.

Efter en timmes hopp lämnade vi Halmstad och började tuffa hemåt. Det har varit en vecka med många mil i bilen och många olika platser har besökts. Det var skönt att rulla upp genom allén till palatset.
In med grejerna och Mollie började strategiskt placera sina kläder i sin garderob. Hon älskade sina ny plagg.
Jag fick ta tag i att sätta fyr i pannan, värme och varmt vatten behövdes. Även tvättmaskinen fick sej några rundor och sängkläderna byttes. Middag lagades och läsläxan lästes. Snacka om avkoppling ;)

Tidig sänggång. Jobb och skola väntar.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar