fredag 6 oktober 2023

Femte gången gillt……





Vi startade dagen med en promenad. Hon var seg som tuggummi och tjurig. Men det lättade och innan vi var hemma igen log hon, skrattade och kändes redo för ännu en dags fight i plugget. Hon lämnades och jag körde hem. Jag skickade ett meddelande till skolan med ordet status? Jag fick en tumme upp till svars. Det kändes fint.

En sväng ut med Kennet på berget sen lite fix hemma, efter måstena gjorde jag en ring i svart papper som nu pryder mitt ringfinger. Väldans nöjd med den minsann. Jag bytte om till civila kläder och körde in till skolan. Vi hade en sittning gällande min dotter. Vi gick igenom vad som hänt och hur vi ser på framtiden. Jag var noga med att poängtera min oro inför resursen som hjälper Mollie. Det kommer ta tid detta men det går framåt men jag ville verkligen försäkra mej om att det finns hjälp månader framåt i tiden. Vi pratade om hennes frånvaro om det skulle påverka hennes terminsavslutning gällande betygen. Det fanns ingen närvaro procent som skulle uppfyllas. Hänger hon med och levererar så har hon samma möjlighet som alla andra kids som faktiskt är i lektion salarna, det kändes fin även det. Vi bestämde att vi kör på i samma goda anda som vi haft hittills och Mollie och jag jobbar på vårt håll. Vi samtalade även om eventuell medicin och vad det skulle kunna göra för skillnad. Jag och Mollie vill helst inte och det var även skolans inställning. Bättre att det tar lite längre tid men att man kommer igenom det för egen maskin. Ja sista ordet är inte sagt än men vi avvaktar.

Jag hämtade upp Mollie efter mötet, hon var ute på en orientering så jag växlade några ord med gympaläraren under tiden jag väntade. Hon kom och hon hade fixat det och det även på en bra tid.
Vi körde hem en sväng men sen vände vi av mot stan igen. Pianolektion. Hon var inte på bettet och hon var seg som klister att få ut ur bilen. Jag tog hennes hand sen gick vi. Ja faran är långt ifrån över. Jag ser mönstret i att när hon inte tror hon kan prestera så låser det sej.
Jag följde med henne i när hon spelade. 

Hem igen men det bara för att släppa av Mollie sen skulle jag in till stan igen för att hämta upp ytterligare ett barn som kom med tåget från Kristianstad. 

Jag tog en sväng med Kennet på berget sen parkerade jag mej vid spisen. Middagen åts till livliga diskussioner, intressant må jag säga ;)

Vidare var det dags att köra in till stan den femte gången i ordningen under dagen. Handboll för tjejerna. Under tiden tog vi milen i springskorna. Det är en lyx vi unnar oss och något som vi ser som viktigt. Det där att umgås och ha tid för oss själva. 
Lite mat i magarna på handbollstjejerna innan läggdags. Godnatt typ.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar