onsdag 4 oktober 2023

Tokyo marathon…….




Halv sju tog Vi tog en promenad med Kennet, mest för att min dotter behövde det. Hon fick frukost och gjorde sej klar för skolan. Hon var något lättare i humöret än dagen innan men fortfarande inte superpepp.

Hon hoppade ur bilen och gick till sitt stöd och där skildes våra vägar för dagen. Jag tog Kennet på en lite längre promenad. Han behövde det.

Jag fick rapport om att Mollie inte klarat ta sej till första lektionen som var NO nästa var matte och det hade jag noll tro på att hon skulle gå, hon har inte varit på mattelektionen på väldigt länge.

Jag höll mej sysselsatt, jag sågade ner lite buskar runt längorna som sen kördes bort. Jag ville hålla mej nära skolan om det skulle hända nåt. 

Mollie hade en kort skoldag. Jag körde och hämtade henne och hon vinkade. När jag kom närmare frågade jag om hur dagen varit, jag fick en tumme upp. Jag blev förvånad. Hon berättade att hon varit på matten och att det kändes bra. Mina ögon stirrade och hakan tappades. Vad hörde jag precis. Hon fortsatte sen med att berätta om gympan vilken hon också medverkat i. Det känns dom det lättar lite.

Vi fixade med tacos tills dom andra i familjen kom hem. Tisdagstacos, jo jag tackar jag.

Handboll för tjejerna och vi tog milen i springskorna. Det blåste sjukt mycket men vi såg det som positivt. Venedig marathon om tre veckor och det är väl risk för en del vind även där.

Och på tal om marathon. Jag har nu lyckats får startplats till Tokyo marathon den 3/3-2024. Den första stjärnan tog jag i Chicago 2016 och 2024 har jag nu då äntligen fått chansen att ta hem six star medaljen. Herrgud så spännande.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar