torsdag 19 oktober 2023

Ring, ring……



Stekt ägg på en macka. Nyhetsmorgon och ett glas mjölk. Ja en chill morgon för min dotter. Det behövdes eftersom hon vaknade på natten av illamående. Jag kröp ner bredvid henne i sängen och lät min hand smeka hennes ansikte. Illamåendet släppte och hon somnade. Skönt, sömn är viktigt för henne. Och vi vet varifrån illamåendet kommer. Men visst det är inget vidare ändå.

När vi var på väg till skolan så frågar hon mej om jag kunde komma dit mellan tyskan och gympan. Hon kände sej osäker och hon visste att hennes stöd slutar tidigt på onsdagarna. Jag blev glad över att hon tog ansvaret själv men samtidigt blev jag en aning fundersam. Det är inte Mollie som ska lösa det, det är skolan. 

Jag körde hem och tog med Mr K på berget en sväng, jag röjde lite inne sen gick jag ut och fixade med lite träbitar som jag tänk göra ringar av. Jag tog med mej tre träbitar och lite sandpapper och körde in till skolan, där satt jag på ett staket och finlirade några ringar. Jag observerade min dotter när hon gick mot gympahallen. Hon kom med två kompisar, jag vinkade lite mot henne och hon gjorde detsamma mot mej. Jag satt kvar till lektionen var klar sen körde vi hem.

Redan en timme senare skulle vi in till stan igen. Hon hade blivit bjuden på en VIP kväll på fritan. Det var hennes klass som skulle få ha hela fritidsgården för sej själva.ä och det skulle bjudas på pizza. Tiden var mellan 17-20. Mollie förberedde mej på att hon kanske bara stannar i 45 minuter. Okej sa jag, messa när du vill hem. 19,38 kom messet. Hon ville bli hämtad lite i åtta. Jo jag tackar ja, det hade nog varit en kul kväll. Vilket gladde mej galet mycket.

Sänggång tidigt. Och jag är noga med att påpeka för min dotter att det är extra viktigt med sömn när man inte mår bra.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar