tisdag 31 oktober 2023

Skrattfest……





Vi startade upp dagen lugnt. Promenad i skogen med Mr K. Mollie var pigg och det är glädjande varje dag jag möter henne i dur. Det är nämligen ingen självklarhet.

Vi brassade pannkakor och åt i vardagsrummet. Lite lyx i börjar av höstlovet. Jag hade lille Kennet i famnen och upptäckte plitor och inflammerade prickar på hans mage. Ett samtal till veterinären och en tid på eftermiddagen för besök. 

Det var dags att byta däck på kärran. Sommarsäsongen är förbi och vinterskruden skulle på. Skönt att ha det gjort. Jag fick även ta tag i att byta sågband på min bandsåg, efter en fadäs med att badet brast var det bara till att montera ner den och byta.

Symaskinsreparatören ringde så in i bilen och iväg för att hämta hem Mollies hobby. Vidare för inköp av present till mormor, den 66:e födelsedagen är kommen.

Hem i full fart, middagen lagades, vi är storfamilj denna veckan så det krävs en del. Vi hade bråttom. Jag hann med en snabbdusch sen var det iväg på vuxen aktivitet. Vi mötte upp ett par vänner och tog plats i aulan på högstadieskolan i stan. Standup-komikerna höll oss skrattande i 1,5 timme. Ja det var en lattjo kväll med de ena slaget under bältet efter det andra.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar