måndag 9 oktober 2023

Tillsammans…..




Helgen har varit mycket behaglig. Vi kickade igång lördagen med en mil i löparskorna. Mat i magarna sen var det iväg mot Tollarp för handbollsmatch. Tjejerna spelade en lysande första halvlek men tyvärr blev det förlust. Vi körde till ett fik efter matchen. Mysigt att sitta och småprata utan stress. Vi for hem och medans den utsökta middagen lagades tog Kennet och jag en tur på berget.

Middagen ja, mm det är sällan jag äter kött från oxen men denna lördag bjöds det på oxfilé med hasselbackspotatis och galet god rosépepprsås. Tallrikarna slickades. Efterrätt stod det rabarberpaj på bordet. Den slank ner även den.

Kidsen hade en superhärlig kväll, bad på altanen och bus på övervåningen. Klockan elva fick vi säga till dom att det var godnatt, då satt dom tillsammans i soffan och ritade. Hallå så mysigt.

Söndagmorgon, långpass på berget. Det var en kall morgon så mössan åkte på. 23 kilometer och 440 höjdmeter bjöds det på. Jag var minsann sliten efter passet. Pannkakor brassades och åts med god aptit sen la jag mej på soffan omslingrad i min sambo och vilade en stund.

Tjejerna kom med förslaget om att vi skulle cykla till grundsjön. Ja vilka är väl vi att säga nej till det. Vi cyklade och min mor tog bilen som fylldes med mat som passar till grillen. Det var lite gnäll på vägen upp, det är stramt uppför i 5 km så jag fattar att det muttrades. Vi grillade hamburgare, korv, pinnbröd och gifflar. Ja herregud vilken succé ;)

Ja var det lite gnälligt uppför med cyklarna så var det helt annat ljud i skällan på vägen hem. Det tjöts och skrattades när vi i full rulle tog oss ner från berget. Väl hemma var vi iskalla om fingrar och fötter. Vi hoppade i badet på altanen en stund sen fick vi chilla en stund i soffan efter en väldigt aktiv dag.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar