fredag 29 november 2013

De måste finnas tid...

Tid för lugn och njutning :)



Fullspäckade dagar.
Socialisering med en gammal jobbarkompis och sen vidare till tant N på en snabb kopp kaffe.
Myset var vid gott mod om än lite småtrött. Hon somnade i bilen på väg hem.
Hon väcktes för jag skulle till bruket, en kollega behövde min hjälp så ett byte gjordes. Jag tog hans eftermiddag och han får vackert ta min lillejul. Skönt för myset att slippa vara på dagis på julafton för att mamman skulle sova. Bra byte alltså ;)

När jag kom hem till palatset möttes jag av en snitslad bana av tända ljus. Jag följde ljusen och hittade fröken flickvän.
Natten blev kort, hästar och hundar skulle matas och jag skulle på utfärd.
07,00 på brukets parkering för vidare färd mot Mönsterås och systerbruket där.

Bilfärden var lättsam och när hövdingen drog igång att berätta om sin barndom och uppväxt skrattade jag så jag höll på att göra ner mej.
Han berättade om biologilektionerna när dom sprang runt med håvar och skulle fånga insekter. Bilden på min näthinna, vilken gjorde att jag skrattade så jag kiknade var bilden på min chef i dagens storlek springandes runt med en håv och fånga fjärilar. Herregud vilken syn.

Besöket var en god informationskälla. Vi rätade ut ett och annat frågetecken, vilket behövdes, något frustrerad har jag allt känt mej.
Nya möten och nya kontakter knöts.
Vi pratade med andra driftare vilka gav oss en god syn på hur dom tycker att det ska vara och vilka problem dom stöter på i vardagslivet. Problem som vi helst ska slippa.


Kan själv :)

Det blev en lång dag och en sen kväll innan jag åter stod på Jockarps mark. Jag hade saknat mina tjejer väldigt och det var ömsesidigt.
Myset kom hoppandes i en ny fin skjorta som hon hittat i sin garderob. Hennes dag hade varit bra då fröken flickvän både lämnat och hämtat henne på tusenfotingen.
Jag är glad över att det funkar så bra. Hon hade tydligen slängt sej i famnen på min nya kärlek vid hämtningen.
Lättlevt.
Stor och liten :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar