fredag 15 november 2013

Mjölkekor och pannkakor......

Provsmakarna ;)


Uppkrupen i soffhörnet med en bok, det var mysets och min förmiddag det.
Hon behöver vilan och myset var vi båda i behov av. Hon är väldigt pigg emellanåt, men ibland dippar det. Jag är inte van vid att se min dotter så nere.
Ännu en dag fick hon skippa dagis, det är för tufft tempo där helt enkelt. Fröken flickvän och mormor blev stand in och det verkar gått smärtfritt.
Men innan jag körde till jobbet så stektes det pannkakor på löpandeband i palatset.
Två små tjejer vad mej behjälplig med smetblandandet och provsmakandet styrde dom upp omgående.
Omdömet blev med beröm godkänt av både barn och vuxna.
Hemligheten med mina perfekta pannkakor det är kardemumma.

Projektmöte på jobbet väntade mej. Hjärnstormningen fortsatte, jag gillar det och jag ogillar det, det snurras och blurras om än det ena och än det andra men inga beslut fattas.
Jag blir lite stressad och frustrerad över det och ja, jag vet att allt har sin tid, jag vet det och jag tycker mej blivit något bättre på att hia mej. Men inte sällan är det tufft.
Nytt möte reda på tisdag och nya smarta idéer ska helst upp på bordet och luftas.

Efter mötet blev det ett eftermiddagspass i trucken. Det bara öste in virkesbilar och det kändes minsann i benen och baken när passet var över.
Det var något snålt med socialisering vilket jag ogillar. Men vissa dagar är det helt omöjligt. Plikten framför allt liksom ;)

När jag kom hem sov alla utom fröken flickvän, eller ja hon sov hon med, på soffan men hon kvicknade till något av synen av mej.
Det är tufft att vara mjölkeko.
Hon somnade tryggt och jag låg och tittade på henne innan även jag slöt mina grönbruna och somnade efter en intressant dag.

Nu väntar sista ordinarie jobbedag på några veckor, härligt, dock blir det ett antal möten de kommande veckorna, men det får gå det med.

;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar