tisdag 12 november 2013

Febran....



Ett litet febrigt mys fick bli hemma från dagis. Jag kröp ner i sängen bredvid henne och somnade, jag fick tre timmars sömn och det kändes kanon. Mollie vaknade och hade piggnat på sej av sömnen som varade mellan 20.00- 10,00 och det var klart glädjande. Hon var som vanligt min lilla tjej.
Vi tog det ändå väldigt piano under dagen, helst inga bakslag.

Svärfar kom med dagens lunch i lådor, så enkelt det är i bland. Allt tömdes och en slät kopp kaffe på det gjorde susen på skiftarbetarens kropp.
Ja, gårdagen var helt underbar, fröken flickvän, liten bebis, myset och jag hade ingenting bokat på eftermiddagen och kvällen, vi njöt i soffan av att bara vara nära varandra, alla pysslade med olika saker men vi var ändå så närvarande. Mollie la sej bredvid lilla fröken mini i soffan.
Allt var en enda stor lycka, det är den bilden jag har av en lycklig familj, det var den bilden både jag och min ex fru en gång målade på. Den bilden svärtade hon ner ordentligt, men nu har jag den och är mer än tacksam för det.
Hjärtan krossars ibland så är det och jag räknar kallt med att mitt har krossats vad de ska. Jag mår oförskämt bra och jag känner att jag har vett att uppskatta de. Och av den känslan mår jag faktiskt ännu bättre.
Att jag har den insikten om vad som är viktigt, att jag är vuxen, jag känner mej vuxen. Väldigt vuxen till och med.

Myset Vilhelmsson blev badsugen och när vatten tappades upp bad hon mej göra henne sällskap, ja varför inte, av med kläderna och hopp i bland skummet.
När vi låg där och plumsade stannade hon plötsligt upp och säger till mej;
-Du är fin mamma.
Ja, vilken mamma skulle inte smälta av dom orden?

Sim sim ;)

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Härligt Leonora, det är så livet skall vara. När man nått botten så kan man bara simma uppåt. Det har du gjort mer målinriktat och med en styrka som nog hade kunna välta berg i alla fall om man följt din blogg ett tag. Väl värd kärleken och lätta dagar, njut! /Emma

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Tack Emma, jag antar att det är anledningen till att allt känns så lätt och bra. Att jag varit på botten av hålet och vänt.

    Önskar dej en fin dag.
    Vänligen Leonorta

    SvaraRadera