onsdag 20 november 2013

Tuggummitjuv ;)

Hattdag ;)


Stressiga mornar tillhör inte vanligheten i palatset, nä det är sällan vi har någon tid att passa innan åtta. Men i går blev det snärjigt.
Jag skulle mata hästarna och hundarna skulle ut på ett varv, vilket inte var lätt när det var kolsvart ute.
Frukost skulle fixas och myset skulle väckas.
Kaffet sattes på och grötgrytan sattes på spisen sen begav jag mej in i sängen för att väcka myset.
Hon var lättväckt och det blev en mysig stund.
Gröten på bordet och typiskt nog var mjölken slut, hej klister. Mollie fick matlagningsgrädde i stället jag åt den utan. Växtliheten i munnen var stor. Klökvarning.
Dora utforskaren gick på teve och jag klädde min dotter sittandes i soffan, programmet slutade inte förrän kvart över sju och då skulle hon vara på plats på dagis, det var vi inte.
Jag hann precis innanför dörrarna på mitt möte klockan åtta. Jag hatar verkligen att stressa, inte min grej riktigt.

Projektmötet på jobbet gick bra men vi stampar fortfarande på samma plats och vi famla i blindo. Nya möten väntas och det känns som det behövs lite mer tänk utanför lådan.
Ett nytt studiebesök kan möjligen hjälpa oss en liten bit på vägen.

Myset hämtades från dagis och hennes dag hade varit bra. Hon var glad som en speleman när hon hittade ett tuggummi mormors bil, hon ringde upp mormor som befinner sej på andra sidan jorden och sa stolt att hon snott ett gummi. Goa unge.

Promenad på berget med kamphundarna och Mollie envisades med att sitta framme på kanten av vagnen, jag tog inte den fighten, istället tröstade jag henne när hon tippade på näsan på den grusiga vägen. Vissa saker måste upplevas för att dom ska gå in på en treåring, det var en sån sak ;)

Väskan packades och mot bamsegympan det bar.
Vi hade en rolig timme men myset fuskade lite på banan hon körde nästan enbart ringarna och bockhoppandet.
Hem och till middagen som stod på bordet, torsk potatis och massa annat gott tilltugg.
Efter mat och disk spelade myset och jag lite spel. Supermysigt när barnen växer upp och man faktiskt kan spela ett gammalt hederligt spel som inte är strömförbrukare. Ingen dator, padda eller teve behövdes. Vi hade det toppen i alla fall.

Ingen risk att myset fastnar på bocken ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar