måndag 16 juli 2018

Stick...



Hundarna skulle hämtas upp hos uppfödaren, dom fick övernatta där för att vi var på nattlig galej. Mollie hoppade in naken i bilen med endast morgonrocken på sej, hon rockar den tjejen :)
Jag bara flinade åt henne och sa att hon inte var klok på en endaste lite fläck på kroppen. Men mamma! blev svaret.

Sjukt varmt vilket gjorde valet enkelt, vi behövde ett vattenhål. Vi hämtade upp en kompis till myset och drog till stranden, fel vindar och vattnet var isade kallt, vi körde vidare till poolerna och där var det tydligen bättre temperatur. Dom låg i hela tiden, dom var bara upp och välte i sej några äggmackor sen i igen.

Jag då, jo jag roade mej med att läsa och att prata i telefon, det är fantastiskt det där och jag tycker att jag gör det på tok för sällan. Pratar i telefon alltså ;) Ett par olika samtal med damer jag gillar. Enkelt att man blåser iväg ett par timmar vips.

Vi drog hem efter närmare fem timmars bad. Mollie hade tydligen bestämt att hon skulle bjuda sin mor på middag, Ok sa jag, du lagar maten jag fixar dukningen.
Att hon lagade en av mina favoriträtter gjorde inte så mycket. Korv och makaronerna. Världsklass. Så enkelt, gott och väldans nyttigt.

Mollie chillade lite i soffan och vipps skrek hon som en gast och tårarna sprutade på ungen. Vad är problemet vad har hänt blev min fråga. Efter lite sansande kom det fram att hon blivit getingstucken. Det första sticket är ett faktum alltså. Känns bra. Det gjorde självklart ont men hon verkar inte reagera mer än vad som är brukligt. Hon fick lite is på sen blev allt bra igen.

Hettan höll i sej och det var galet varmt i palatset, jag kunde inte vara ute och jag kunde inte var inne. Hua.
Vi lastade in kampundarna i bilen och körde upp till sjön mitt på berget. Visst att jag är badkruka men dom är ett snäpp värre. Dom går i kanten och nosar, det är allt. Mollie försökte hjälpa till lite men hamnade själv utanför fast mark.
Det var en underbart fin kväll, där vi befann oss precis på rätt plats. Så njutfullt.

Dom två.....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar